16 / 04 / 2024

Autopia fiyat listesi!

Autopia fiyat listesi!

Firma: Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat

Proje: Autopia

Autopia fiyat listesi dahilinde zemin kat dükkanları için metrekare birim fiyatı 4 bin 500 dolardan başlıyor. Beylikdüzü Autopia'da dükkanlar hemen teslim ediliyor...




İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde inşa edilen  Autopia   Keleşoğlu İnşaat - Gül İnşaat  tarafından hayata geçirildi. Autopia fiyat listesi bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz.


150 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Autopia Beylikdüzü'nde 4 katlı olarak inşa edildi. Beylikdüzü Autopia teslimleri Aralık 2012 yılında başlamıştı. 


Restoran, cafe, çocuk ve eğlence alanları, sinema, tiyatro salonları gibi alanların yer aldığı Autopia fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. Autopia Beylikdüzü'nde 515 adet mağazadan meydana geliyor.


117 bin metrekare kiralanabilir ve 46 bin 761 metrekare satılabilir alanın bulunduğu Autopia fiyat listesi kapsamında zemin kattaki dükkan satışlarında metrekare satış fiyatı 4 bin 500 dolar iken, 1. ve 2. kattaki dükkanlarda metrekare satış fiyatı 3 bin dolardan başlangıç gösteriliyor.


Autoipa Beylikdüzü iletişim bilgileri

Telefon: 0 (212) 853 33 35

Web adresi: www.autopia.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön