28 / 03 / 2024

Avcılar Next ödeme planı!

Avcılar Next ödeme planı!

İzmir’i “yeni nesil yatırım” konsepti ile tanıştıracak Avcılar Next projesinde ön talep dönemine özel fırsatlar sunuluyor. İşte Avcılar Next ödeme planı...



Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Next  projesi zmir'in Bornova şehrinde hayata geçiriliyor.

Teknik servis ve dekorasyon desteğininin verildiği Avcılar Next projesinde kira ve aidat garantisi sunuluyor. Projede istenilmesi halinde full eşyalı dairelere taşınılabiliyor.

Bornova Avcılar Next’de bir daire sahibi olan bin metrekare sosyal alana da sahip oluyor. Proje içerisinde restoranlar, konut alanları, mağazalar ve kafeler bulunuyor.

Avcılar Next ödeme planı
5 bin TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabilen Avcılar Next projesinde ön talep dönemine özel fırsatlar devam ediyor.

Forum Bornova kavşağı üzerinde inşa edilen Avcılar Next projesi çevre yoluna 1 dakika, Küçük Park'a 6 dakika, Bornova Metro'ya 5 dakika, Yaşar Üniversitesi'ne 4 dakika ve Ege Üniversitesi Hastanesi'ne 3 dakika mesafede yer alıyor.

Avcılar Next projesinde çarşı, kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, jakuzi odası, yüzme havuzu, cep sineması, eğlence salonu, kütüphanesi, pilates ve kick boks alanları gibi sosyal donatı alanları mevcut. 

Avcılar Next Satış Ofisi:
Adres: Forum Bornova Kavşağı, Avcılar Effect Residence Bornova İzmir
Telefon: 0232 344 28 24
Web: http://avcilarnext.com/?gclid=EAIaIQobChMIobXAnt3v6gIVGODtCh0jwwukEAAYASAAEgIDNfD_BwE


Geri Dön