28 / 03 / 2024

Avcılar Park ödeme koşulları!

Avcılar Park ödeme koşulları!

Firma: Gül Proje ve Toya Yapı

Proje: Avcılar Park

Avcılar Park ödeme koşulları doğrultusunda projedeki konutlar için banka kredisi kullanılabiliyor ve minimum yüzde 25 peşinat ödemesi yapılıyor. Proje, Toya Yapı ve Gül Proje imzası taşıyor...



Toplam 275 adet daireye yer verilen Avcılar Park, Avrupa Yakası Avcılar'da projelendirildi. Satışları devam eden proje Toya Yapı ve Gül Proje ortaklığı ile yükseliyor.


Avcılar Park ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon dubleks daire alternatifleri bulunuyor.


Avcılar Park ödeme koşulları


Avcılar Park ödeme koşulları ile ilgili bilgiler kapsamında proje minimum yüzde 25 peşinat verilerek konut sahibi olunabiliyor. 39 bin metrekare inşaat alanı bulunan projenin ortak alanları arasında; basketbol sahası, otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları,, buhar banyosu,çocuk oyun alanları ve voleybol sahası gibi alanlar yer alıyor.


Avcılar Park satılık daire fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 5 oda 1 salon bahçeli dubleks dairelerde 1 milyon 100 bin TL'ye kadar yükseliyor.



Avcılar Park ödeme koşulları!



Avcılar Park adres : Reşitpaşa Cad. No: 138 Avcılar / İstanbul


Avcılar Park iletişim

Tel: (0212) 590 69 69 

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön