28 / 03 / 2024

Avea Prime müşterileri İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz yararlanacak!

Avea Prime müşterileri İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz yararlanacak!

Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği ayrıcalıklı işbirliğiyle,Prime müşterilerine İstanbul’ un herhangi bir yerindeki İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz olarak yararlanma imkânı sunuyor...



Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği ayrıcalıklı işbirliğiyle,Prime müşterilerine İstanbul’un herhangi bir yerindeki İspark’a ait otoparklardan ayda 2 kez ücretsiz olarak yararlanma imkânı sunuyor.

 

Avea’nın, özel müşterileri için tasarladığı markası  ‘Avea Prime’, özel müşteri hizmetleri ve mobil hizmet ekibinin yanı sıra yurt içi ve dışı lounge hizmetleri, alışveriş dünyası fırsatları ve hayatın her alanında sunduğu ayrıcalıklarla hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltan yepyeni bir dünya sunmaya devam ediyor.


“Tadını Çıkarın” mottosuyla müşterilerinin daima yanında olarak hayatı onlar için daha konforlu ve keyifli kılmak üzere birbirinden özel hizmetler sunan Avea Prime, İspark ile gerçekleştirdiği işbirliğiyle, müşterilerine İstanbul’daki otoparklarda Prime ayrıcalığını yaşatıyor.

Avea Prime müşterileri, kendilerine özel olarak sunulan otopark hizmeti kapsamında,  İstanbul’un 28 ilçesinde 500 noktada otopark hizmeti veren İspark’ın tüm otopark noktalarından ayda 2 kez ücretsiz olarak faydalanabilecekler.


Avea Prime programıyla, hayatın her alanında Prime müşterilerinin yanında olduklarını ifade eden Avea Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk:

 “Avea Prime ile müşterilerimize zengin mobil iletişim tekliflerinin yanı sıra, özel müşteri hizmetleri ve mobil hizmet ekibinden, hediye mobil cihaz sigortasına; havaalanı transferinden dünya genelinde 200’den fazla lounge’da Prime misafiri olarak ağırlanacakları ayrıcalıklara, yurt dışında faydalanabilecekleri kendilerine özel avantajlı paketlere, Türkiye’nin en gözde kayak merkezlerinde konaklamadan ücretsiz VIP shuttle hizmetine kadar sunduklarımızla, hayatın tadını çıkardıkları anları çoğaltmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda da farklılığımızı ortaya koymak üzere yaptığımız her işbirliği ve sunduğumuz her ayrıcalıkla, Prime müşterilerine ilkleri yaşatmayı önceliğimiz olarak görüyoruz.”


İspark ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle; Avea Prime müşterilerine İstanbul’un her yerinde ücretsiz otopark ayrıcalığını sunarak önemli bir fayda sağladıklarını ifade eden Ertürk, “İstanbul’daki otoparklarından, günde ortalama 80 bin kişiye hizmet sunan İspark ile gerçekleştirdiğimiz bu özel işbirliğiyle; Avea Prime müşterilerimizin hayatlarına ayrıcalıklı bir çözüm sunmayı hedefledik. İstanbul’u keşfetmek ve bu şehirde yaşamanın keyfine varmak isteyen Avea Prime müşterilerimiz araçlarıyla gönüllerince gezerken; otopark hizmeti kendilerine Avea Prime’ın bir hediyesi olacak. Bu kapsamda yapılan uzun süreli işbirliğiyle tüm Avea Prime müşterileri ayda 2 kez ücretsiz olmak üzere otopark hizmetinden yararlanma fırsatını yakalayacak.


Avea Prime programımızla, müşterilerimize hayatının her anının tadını çıkarabilecekleri birbirinden özel fırsat ve hizmetler sunmayı önümüzdeki dönemde de sürdürürken; kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissedecekleri bir dünya yaratacağız.” dedi.


Bu çok özel kampanyadan faydalanmak isteyen Avea Prime müşterilerinin, yapmaları gereken ise çok kolay. Plakalarını  ISPARK KAYIT 34XXX123 yazarak 7580’e kısa mesaj olarak gönderen ve ödeme sırasında da Prime müşterisi olduklarını görevlilere belirten müşterilerimiz; ayda 2 kez İspark’tan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.  


Prime tarifelerden birine geçmek isteyenler ise, PRIME MINI, PRIME MIDI, PRIME MAKSI yazıp 6363’e gönderebilir, Avea bayilerini ziyaret edebilir veya 444 1 500 Avea Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirler.

 


Geri Dön