27 / 04 / 2024

Avlu Kurtköy nerede inşa ediliyor?

Avlu Kurtköy nerede inşa ediliyor?

Firma: Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı

Proje: Avlu Kurtköy

Ön talep sürecinin 2014 yılının Eylül ayına kadar devam edeceği Avlu Kurtköy nerede inşa ediliyor sorusuna cevap olarak İstanbul Anadolu yakası Pendik Kurtköy deniliyor. Projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor...



Eylül 2014'te gerçekleşecek lansman sonrasında satışa sunulacak olan Avlu Kurtköy nerede inşa ediliyor sorusunun cevabından önce projenin diğer bilgilerine geçelim. 


17 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan Avlu Kurtköy,  Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı  ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede ön talep sürecine başlandı. 


Dairelerin başlangıç fiyatının 185 bin TL olarak belirlendiği Avlu Kurtköy nerede inşa ediliyor sorusuna yanıt olarak WRoof projesinin paralel sokağında deniliyor. 


138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesisten meydana gelen Kurtköy Avlu projesini Mimar Aykut Akın tasarladı. Projenin arsa alanı 7 bin 200 metrekare olarak belirlendi.


45 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen  Avlu Kurtköy  nerede inşa ediliyor sorusuna İstanbul Anadolu yakası Pendik ilçesine bağlı Kurtköy cevabı veriliyor. 


Avlu Kurtköy satış ofisi:

Telefon: 444 5 374

Web Adresi: http://www.erguvaninsaat.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön