18 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Atakent 3'te m²'si 2 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Atakent 3'te m²'si 2 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Satış ve Pazarlama Müdürü Varol Tezmen, Atakent 3 projesinde konutların metrekare fiyatının 2 bin TL seviyesinden başlayacağını açıkladı



Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com 'a yaptığı özel açıklamada, projede2 bin 400 konut olacağını belirten Tezmen, "Atakent 3'ün satış stratejisini belirledik. Metrekare fiyatları 2 bin TL seviyelerinden başlayacak. İnşaat ilerledikçe ve yeni etaplar satışa çıktıkça fiyat artışı olacak. Son etapta ortalama metrekare fiyatını 3 bin 500 TL seviyelerine yükseltmeyi planlıyoruz" diye konuştu.

Projenin mimari detayları üzerine çalıştıklarını hatırlatan Varol, "Avrupa Konutları Atakent 3'ün yeri çok güzel. 2. ve 3. kattan Küçükçekmece Gölü'nün göründüğü noktalar var. Ayrıca Halkalı'nın merkezinde yer alıyor. Bunlar önemli detaylar. Avrupa Konutları TEM'de ilk alanlar çok kazandı. Atakent 2 için 'Prim yapmaz', 'Doymuş fiyattan satılıyor' deniliyordu. 15 ayda yüzde 80'lere varan oranda prim yaptı. Bunun bir benzerini Avrupa Konutları Atakent 3'ün yatırımcılarına yaşatmayı planlıyoruz" dedi.

Tebernüş Kireçci/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.
 


Geri Dön