25 / 04 / 2024

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ödeme kampanyası!

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ödeme kampanyası!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Başakşehir

Artaş İnşaat tarafından inşa edilmekte olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde cazip ödeme kampanyası uygulanıyor. Projede yüzde 5 peşinatla ve 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...



2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinden oluşan daire seçenekleri yer alırken, Avrupa Konutları Başakşehir’de; 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden, 5+1 daireler ise 277 metrekareden başlıyor.

Emlak Konut GYO güvencesiyle, inşaat sektörünün öncü markası  Artaş İnşaat  tarafından inşa edilen  Avrupa Konutları Başakşehir  projesi İstanbul Başakşehir'de 72 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 

Avrupa Konutları Başakşehir’de toplam 4 bin 500 metrekarelik alan, süs havuzlarına ayrılırken, projenin diğer sosyal yaşam alanları 3 etapta ; 2’si kadın , 2’si erkekler için ayrı tasarlanmış 4 kapalı yüzme havuzu, 4 adet çocuk havuzu, 4 adet fitnes Salonu, 4 adet hamam, 4 adet sauna, 4 adet buhar odasından oluşmaktadır.

Avrupa Konutları Başakşehir güncel fiyat!

Avrupa Konutları Başakşehir’de daireler, 623 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Toplam 941 konut ve 27 ticari üniteden meydana gelen  Avrupa Konutları Başakşehir projesinin yüzde 80’i de peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrıldı. 

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ödeme kampanyası!
Avrupa Konutları Başakşehir’de daireler hızla sahiplerini bulurken, yılın son fırsatıkapsamında sunulan kampanyada, yüzde 5 peşinatla 60 ay 0 faiz ile ödeme kolaylığı sunuluyor.
 

Projenin yanı başında yer alan park alanında ise tenis kortu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası, dinlenme alanları ve yürüyüş parkurları bulunuyor.

Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!
Tel : 444 38 25
Web : www.avrupakonutlaribasaksehir.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön