18 / 04 / 2024

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.



İstanbul’da, TEM Avrupa Konutları bitişiğinde bulunan Avrupa Residence Suites'te bir otel odasından daha büyük metrekaresi olan residenceler bulunuyor. Avrupa Residence Suites'te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 gibi farklı daire alternatifleri sunuluyor.

Avrupa Residence Suites Genel Müdürü Ercan Yılmaz, Ortadoğu pazarının tatil ayları olan Temmuz ve Ağustos dönemini değerlendirdi. Yılmaz, “Residence olarak, 2018 yaz sezonunu, bir önceki yıla göre daha hareketli geçirdik. Ailesiyle İstanbul’a gelen Ortadoğulu turistler, birkaç tane odası olan, mutfağı ve yaşam alanlarıyla ev konforunu sunan residencemizi tercih ettiler. Nitekim Ortadoğu pazarının en hareketli ülkeleri Suudi Arabistan, Katar ve Kuveyt’tir. Önceki yıllarda Suudi Arabistan’dan gelen misafirlerimiz birinci sırayı oluştururken, bu yıl birinci sırayı Katar Devleti vatandaşları aldı. Bu yılın Temmuz ve Ağustos aylarının tamamını yaklaşık yüzde 95 dolulukla geçirdik. Bu yüksek talep, fiyatlara da olumlu olarak yansıdı ve fiyatlarımızda %30 seviyesinde bir artış sağladık. Eylül ayının ilk haftası okulların açılmasıyla çocuklu ailelerin rezervasyonları azalsa da, rezervasyon akışımız sürüyor. Özellikle balayı, alışveriş ve estetik tedavi için gelen rezervasyonlar devam etmektedir. Önümüzdeki dönemde 15 Aralık’tan itibaren başlayacak olan yarıyıl tatilleri için, 20 Ocak tarihine kadar yine yoğun bir dönem bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Avrupa Residence Suites te otel ve ev konforu bir arada!

 

Ev konforu yaşatması nedeniyle dairelerin tercih edildiğini söyleyen Ercan Yılmaz, “Avrupa Residence Suites’de konaklayanların, yaklaşık %15’ini sağlık turistleri oluşturuyor. Özellikle Bulgaristan, Gürcistan, Irak, Libya gibi bulunduğumuz coğrafyadaki ülkelerden onkoloji, ortopedi gibi uzun dönemli sağlık tedavileri için ülkemize gelenlerle birlikte, estetik cerrahi, saç ekimi, burun ameliyatı gibi daha kısa süreli tedaviler için gelenler de ağırlıklı olarak residence’mizde konaklıyorlar. Nitekim residencelerde, refakatçisiyle gelen hastaların (onkoloji, ortopedi gibi 2 ay ve üzeri süren uzun soluklu tedavileri boyunca) kendilerine ait bir odada dinlenebilmesine imkan sağlanmaktadır” dedi.

Toplam 148 adet dairesi bulunan Avrupa Residence Suites’te, daireler 85 metrekare ve 120 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca, 270 metrekare teraslı dubleks ve 250 metrekare seyir teraslı 360 derece manzarası olan daireler bulunuyor. 


Geri Dön