19 / 04 / 2024

Avrupa Residence TEM'de hemen teslim home ofisler!

Avrupa Residence TEM'de hemen teslim home ofisler!

Artaş İnşaat'ın, Avrupa Residence TEM projesinde satışlar devam ediyor. Planlanan tarihten 18 ay önce tamamlanan projede Home Office olarak tüm ayrıntılar düşünüldü



Projede, 86 metrekarelik 1+1'ler ve 119 metrekare ile 120 metrekare olmak üzere iki farklı tipte inşa edilen 2+1 daireler olmak üzere toplamda üç tip konut seçeneği bulunuyor.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman çetinsaya, 'TEM Otoyolu'nun kenarında Maslak, Levent ve Mecidiyeköy'e 10 kilometremesafede yer alan projemiz özellikle Maslak ve Levent'te çalışanlar tarafından tercih ediliyor. İçerisinde bulunan sosyal alanların yanı sıra toplantı odaları, seminer odası gibi iş dünyasına yönelik donatıların bulunduğu projeyle home office kavramına yeni bakış açısı getirdik' dedi.

5 yıldızlı otel konforu

İş ve yaşamını aynı yerde sürdürmek isteyenlere otel konforunda hizmet sunan 'Avrupa Residence TEM'de, ev ofis sahiplerine ücretsiz hizmet verecek fitness salonu, sauna, buhar odası ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Girişinde 190 metrekarelik bir lobi ve resepsiyon da yer alan rezidansta, kuaför, odalara kahvaltı, çocuk bakımı, acil servis ve sağlık odası gibi hizmetler yer alıyor. Araç kiralama, 24 saat teknik servis, vale servisi, kuru temizleme ve kat temizliği gibi ayrıcalıklar da rezidans sakinlerini bekliyor. Projede, rezidans girişindeki araç kirliliğinin önüne geçmek için kapalı   otoparkın yanı sıra misafir otoparkı da bulunuyor. Tek bir blok halinde inşa edilen ve içerisinde 136 konut bulunan 'Avrupa Resicende TEM' projesinde dairelerin fiyatları 319 bin ile 540 bin TL arasında farklılık gösteriyor.
Bugün/Selma şženol


Geri Dön