20 / 04 / 2024

Avrupanın en iyi outlet mağazası Optimum Outlet oldu!

Avrupanın en iyi outlet mağazası Optimum Outlet oldu!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’nin İstanbul , Göztepe E-5 üzerinde kurduğu Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi Avrupa’nın En İyi Outlet’i Ödülü’ne layık görüldü



 Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi’nin İstanbul , Göztepe E-5 üzerinde kurduğu Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi Avrupa’nın En İyi Outlet’i Ödülü’ne layık görüldü. ICSC’nin Prag’da düzenlediği Avrupa Konferansı’nda Türkiye’den ödüle layık görülen tek AVM olan Optimum AVM aynı zamanda 730 günde 26 milyon ziyaretçiyi ağırlayarak bu ödülü hak ettiğini gösterdi.

Ödül törenine katılan AMPD Onursal Başkanı Nuşin Oral, AYD Baskanı Hakan Kodal, JLL Türkiye Başkanı ve ICSC Juri üyesi Avi Alkaş, Cevahir AVM Müdürü Vahit Ipekçi, Redevco Türkiye Başkanı Clemens Brenningmeyer ve Redevco AVM'lerden sorumlu müdürü Tony de Graf, Kiralama müdürü Emrah Çoban ödül töreni sonrasında Rönesans'ın bu başarısını Rönesans Gayrimenkul Yatırım CEO'su Zafer Baysal'ı ve Optimum AVM Müdürü Nezihi Kayıboğlu'nu kutlayarak sevincini paylaştılar. Avi Alkaş'da başta Rönesans Holding Başkanı Erman ILICAK nezdinde Optimum'a emeği geçen herkesi kutladı.

AMPD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane'nin dernek üyelerine yaptığı açıklamada;
"Dernek üyelerimiz arasında yer alan Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nin, Sadece yeri, mimarisi, shopmixi ile değil, kiracılarının memnuniyeti, sosyal sorumlulukları ve çevreye etkileri ile de dikkate alınıp değerlendirilerek verilen bu ödülü alan değerli üye kuruluşumuzu, yatırımcı, yönetici ve tüm çalışanlarını yürekten kutluyoruz. Dileğimiz, bundan sonraki yarışmalarda da Türkiye perakende sektörünü büyük bir başarıyla temsil eden üyelerimizi o platformda ödülleriyle görmektir. Perakende sektörümüz ve alışveriş merkezlerimiz, ekonomi ve sosyal yaşama yaptıkları katkılar ve getirdikleri yeniliklerle en büyük ödülleri hak ediyor." Dedi.


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön