26 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent Evleri 11 Nisan'da satışa çıkacak!

Avrupark Bahçekent Evleri 11 Nisan'da satışa çıkacak!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı iş birliğinde, Emlak Konut GYO güvencesiyle yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçen Avrupark Bahçekent projesi, 11 Nisan Cumartesi günü satışa çıkıyor.



Cihan İnşaat ve Konut Yapı iş birliğinde, Emlak Konut GYO güvencesiyle yaklaşık 500 milyon liralık yatırımla hayata geçen Avrupark Bahçekent projesi, 11 Nisan Cumartesi günü satışa çıkıyor. Toplam 1.394 konut ve 86 ticari birimden oluşan Avrupark Bahçekent, bölgede inşa edilecek 160 dönümlük şehir parkına da komşu olacak. 6 bin 500 konutun inşasının sürdüğü Bahçekent, Kanal İstanbul, üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, dev şehir hastanesi gibi yatırımlara da komşu olmasıyla müşterilerine yüksek prim vaat ediyor. 

 

Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Projemizin yer aldığı Bahçekent, Emlak Konut tarafından geliştirildi. Bahçekent, sağlık, eğitim, alışveriş ve spor alanlarıyla kendi kendine yeten bir uydu kent olarak planlandı. Avrupark Bahçekent’in sakinlerine hem bu yeni kentin imkanlarını hem de kendi içindeki zengin sosyal olanakları sunacak. Ortalama 2 bin 400 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan projeden, ilk satışa çıktığında ev alanlar inşaat bittiğinde yaklaşık yüzde 80 kazanmış olacak” diye konuştu. Cihan İnşaat İş Geliştirme, Satış ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır da “1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire seçeneğinden ve 2 kattan 26 kata kadar farklı yükseklikte bloklardan oluşan projemizde tüm bloklar İstanbul’un dev şehir parkı olan Hayat Park manzarasına ya da peyzaj alanlarına bakıyor” dedi.


Vatan 


Geri Dön