26 / 04 / 2024

Aya Göktürk Projesi'nde metrekaresi 3 bin 250 dolara!

Aya Göktürk Projesi'nde metrekaresi 3 bin 250 dolara!

28 farklı seçenekte konutun yer aldığı Aya Göktürk'te 86 ev yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlardan oluşan Aya Göktürk'te evlerin alanları 95 metrekare ile 308 metrekare arasında farklılık göster



 Yeşilin ve doğanın en parlak yeri anlamını taşıyan AYA, muhteşem bir projeye isim veriyor; Aya Göktürk. Mimar Han Tümertekin imzası ile hayata geçirilen proje, Göktürk'ün en büyük ve güzel cadddesinde yer alıyor. Aya Göktürk mutlu bir aile tablosu için gerekli tüm özellikleri içinde barındırıyor. Keyif dolu bir yaşam alanı sunan Aya Göktürk'ün estetik ve zarif detayları size ve ailenize kaliteli hayatın kapılarını ardına kadar açıyor.

Mimar Han Tümertekin tarafından hayata geçirilen AYA Göktürk'ün mimarisinde ve her türlü detayında sadece ahşap, cam ve beton malzemeler kullanılarak sadelikten hiç ödün verilmedi. AYA Göktürk'te tüm dairelerin bol ışık almasına ve ferah olmasına özen gösterildi. İleri inşaat teknolojileri kullanılarak hazırlanan projede, hayal ettiğiniz yaşama kavuşmanız için her detay en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Daire tipleri çeşitlendirilerek kişiye özel daireler hazırlandı.

Yapıkur projesi olan Aya Göktürk 2 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. 1.200 metrekare sosyal tesis alanının yer aldığı projede 9 bin metrekare alışveriş merkezi yer alıyor. 7/24 güvenlik hizmeti ve her daireye özel depo alanı bulunan Aya Göktürk'te kapalı otopark ile Sizi ziyarete gelen misafirlerinize özel olarak dekore edilmiş 5 yıldızlı otel konforu sunan misafir odaları, fuaye alanı, çok amaçlı toplantı salonu, kapalı çocuk odası, özel çocuk parkı, evinizi çevreleyen yemyeşil yürüyüş yolları ve zengin peyzajlı bahçeye bakan tesisler mevcut.

Aya Göktürk'te dairelerin fiyatları 190 bin dolardan başlarken metrekare fiyatları 2 bin dolar ile 3 bin 250 dolar arasında farklılık gösteriyor. Projeden yüzde 40 peşinat ve 2 yıl vadeli ödeme yapılarak konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 25 peşinat da ödenebilen Aya Göktürk İş Bankası, Türkiye Finans ve Akbank ile anlaşmalı.

28 farklı seçenekte konutun yer aldığı Aya Göktürk'te 86 ev yer alıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlardan oluşan Aya Göktürk'te evlerin alanları 95 metrekare ile 308 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Satış ofisi adres: Cumhuriyet Caddesi No:10 Göktürk, Eyüp - İstanbul
Telefon numarası: +90 212 322 29 85
Faks numarası: +90 212 322 29 84
E-mail adresi: [email protected] - [email protected]
Web adresi: www.ayagokturk.com


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön