29 / 03 / 2024

Ayaş F Tipi Cezaevi Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılacak!

Ayaş F Tipi Cezaevi Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılacak!

Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Kirazdibi Göleti'nin yakınındaki F Tipi Cezaevi inşaatının yarım bırakıldığını hatırlatarak, binaların yıllarca yağmura ve rüzgara maruz kaldığını ve özelliğini kaybettiğini söyledi...



Ayaş Belediye Başkanı Bülent Taşan, Ayaş FTipi Cezaevi inşaatının yıkılacağını bildirdi. 


Bülent Taşan, Kirazdibi Göleti'nin yakınındaki F Tipi Cezaevi inşaatının yarım bırakıldığını hatırlatarak, binaların yıllarca yağmura ve rüzgara maruz kaldığını ve özelliğini kaybettiğini söyledi. 


'RAPOR KAYMAKAMLIĞIMIZDA MEVCUT' 


Geçen yıllarda inşaatların değerlendirilmesi için sığınmacı kampı yapılmasının önerildiğini anlatan Taşan, bunu doğru bulmadığını ifade etti. Taşan, Ayaş Kaymakamlığı ve Milli Emlak Genel Müdürlüğünün yaptığı incelemelerin ardından binaların kullanılmaz durumda olduğuna dair rapor verildiğini dile getirerek, "Rapor Kaymakamlığımızda mevcut. Bu inşaatlar  Ankara  Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılacak" diye konuştu. Yapıların yıkılmasının ardından alanın başka bir şekilde değerlendirilerek Ayaş'a kazandırılmasının amaçlandığını kaydeden Taşan, "Burada gölet bulunuyor, insanlarımız buraya pikniğe gidebiliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile alanı bir şekilde değerlendireceğiz" ifadesini kullandı.


Haber Vaktim 


Geri Dön