29 / 03 / 2024

Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!


Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. Yasin Cengiz tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.



Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. Yasin Cengiz tarafından 40 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.


Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. iş konusu; kurulumunu yapmak bununla ilgili alet ve cihazların ithalatını ve ihracatını yapmak mümessillikler ve distribütörlükler almak. 2-Şebeke, içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri isale hatları yönetimi veya projelendirilmesi su kayıp kaçak tespit ve bakımını yapmak ihtiyaç halinde gerekli cihazların alımını, ithalatını yapmak bu cihazların mümessilliklerini ve distribütörlüklerini almak. 3-Şirket konusu ile ilgili olarak devlet ihalelerine girebilir ve bakanlıkların ve diğer dairelerin ihtiyaç konusu cihaz ve hizmetlerini karşılayabilir. 4-Mühendislik hizmetleri, yurtiçi ve yurtdışında mühendislik işlerinde kullanılacak Mühendislik ölçüm aletleri ve makinelerin distribütörlüğünü ve mümessilliğini almak, gerekirse bu makinaların yurtdışından getirilmesini sağlamak. 5-Konusu ile ilgili teknik bürolar kurmak, inşaatlarla ilgili projeler çizmek veya çizdirmek, etütler yapmak. 6-Şirket her türlü akışkanlarla ilgili kaçak tespiti ve bakım işlerini yapabilir gerekli durumlarda pompa, hidrofor, vanalar, kontrol panoları ve armatürlerin alım satımı ve bakımını da yapabilir. 7-İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili her türlü malzeme ve teçhizatın alım satımını, bu malzemelerin ithalat ve ihracat yapmak. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili risk analizi, acil eylem planı vb. her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek. 8-İş sağlığı ve güvenliği, risk analizi, acil eylem planı, riskle kaynağında mücadele, çevre sağlığı, kalite yönetimi sistemleri vb. konularla ilgili eğitim vermek, denetimler yapmak, tatbikatlar düzenlemek, organize etmek, hazırlamak ve yürütmek. Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri hakkındaki mevzuata uygun olarak, teorik ve pratik eğitimler hazırlamak, vermek, aracı olmak. 9-İş yasasının ilgili madde hükümleri gereğince değerlendirilmesi gereken İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili olarak İş Güvenliği Uzmanlığı hizmeti vermek, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim, danışmanlık, müşavirlik, proje, denetim, sertifikalandırma, risk analizi ve her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek. 10-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 11-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 12-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseseler ile işbirliği yapabilir veya bunlarla ortaklık yapabilir. 13-Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili olarak kanuni mevzuatlar yerine getirilerek ihracat ve ithalat işlemleri yapabilir. 14-Şirket yukarıdaki tüm konularıyla ilgili yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel kurumların açtığı ihalelere katılabilir. 15-Yukarıda sözü edilen konularla ilgili olarak yerli ve yabancı şirket işletme ve müesseselerden distribütörlük, bayilik veya mümessillik alabilir, yurtdışında şube açabilir.


Ayba Grup Akışkan Teknolojileri Mühendislik İnşaat İş Sağlığı ve Güvenliği ve Dış Tic.Ltd.Şti. adres. Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi, Galaksi İş Merkezi A Blok/151 


Geri Dön