26 / 04 / 2024

AYD, AVM'lerde sürdürülebilirliği gündemine taşıdı!

AYD, AVM'lerde sürdürülebilirliği gündemine taşıdı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, sürdürülebilirlik alanındaki gelişmeler ve bu gelişmelerin alışveriş merkezlerine olası yansımalarını 2. Sürdürülebilirlik Çalıştayı'nda konuştular. 



Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), sürdürülebilirlik alanındaki gelişmeler ve bu gelişmelerin alışveriş merkezlerine olası yansımalarını 2. Sürdürülebilirlik Çalıştayı'nda ele aldılar. 

 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından açıklamaya göre, İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) iş birliği ile gerçekleştirilen toplantıda, deneyimler interaktif bir ortamda paylaşılırken, AVM’lerde enerji tüketimine yönelik içerikler konuşuldu. 

 

AVM ve perakende sektöründe yaşanacak olan değişimlerin gündeme geleceği toplantıya alanında uzman isimler de farklı konu başlıklarında görüşlerini paylaştı. 

 

Kanyon İstanbul Projeler Direktörü ve AYD Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Tuncer Kınıklı AYD’nin sürdürülebilirlik çalışmalarına ilişkin bilgiler aktarırken, SKD Genel Sekreteri Konca Çalkivik ise sürdürülebilirlik ve çevre konularına ilişkin değerlendirmeler yaptı. 


Geri Dön