19 / 04 / 2024

Aydın Çıldır Havaalanı ne zaman açılacak?

Aydın Çıldır Havaalanı ne zaman açılacak?

AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti.



AK Parti'nin seçim öncesinde söylediği tüm vaatleri yerine getireceklerini kaydeden Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydın'ın önceliğinin havaalanı olduğunu belirtti. Büyükşehirler arasında havaalanı olmayan tek ilin Aydın olmasının kendilerini üzdüğünün altını çizen Öz, "Çıldır Havaalanı'yla ilgili çalışmamız devam ediyor. İlimize bir havaalanı gerekiyor. Hem yolcu taşımacılığı hem de ilimizde yetiştirilen 27 çeşit ürünün ihracatı açısından Çıldır'ın açılması gerektiğini düşünüyorum. 2019'dan önce Aydınlıların uçma hayalini gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyorum" dedi. 


OTOYOL MÜJDESİ 


Denizli-Aydın otoyolu müjdesini veren Milletvekili Abdurrahman Öz, "Aydın çevre yolunu Haziran 2016'ya kadar tamamlayacağız. Denizli-Aydın otoyolu ise 2017'ye kadar bitirilecek. Bu yol Denizli'den Antalya'ya bağlanacak. Alternatif turizm yolu olacak. Bunlar Başbakanımızın 7 Haziran'da Aydın'a verdiği sözler. AK Parti'nin tek başına iktidarında Aydın en güzel hizmetleri almaya devam edecek" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön