24 / 04 / 2024

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Aydın Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! 

Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması amacıyla protokol imzalandı...



Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında sağlıklı kentleşme için iş birliği yapıldı, iş birliği onucu protokol imzalandı. Anlaşma ile deprem kuşağında bulunan Efeler’de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmalarının yapılması hedefleniyor.

Cumhuriyet Efeler'de yapı güvenliğine uygun kentleşme çalışmaları yapılacak! Gazetesi'nde yer alan habere göre; Efeler Belediyesi ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilciliği arasında iş birliği yapıldı. 

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay ile Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Hasan Kuru’nun imzalarıyla yürürlüğe alınan iş birliğiyle deprem kuşağındaki Efeler sınırları içinde sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma ve ekonomik kaynakların korunmasının hedeflendiği belirtildi. 

İmza töreninde konuşan Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, "Jeoloji Mühendisliği mesleği ve yapmış oldukları hizmet Efeler için çok önemli. Çünkü ilçemiz biliyorsunuz ki deprem bölgesinde yer alıyor. Bu nedenle Jeoloji Mühendisliği önemli bir meslek. Bu önemi bilen bizler Efeler halkına daha mutlu ve güvenli bir yaşam sunmak için bu protokolü imzalıyoruz, hayırlı uğurlu olsun" değerlendirmelerinde bulundu.    

Koronavirüs salgınına karşı Efeler Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmaları takdirle karşıladıklarını dile getiren Jeoloji Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcilisi Hasan Kuru, Efeler Belediyesi’nin vatandaşın sağlığı için gereken her şeyi yaptığına dikkat çekerek süreçte destek olmaya hazır olduklarına işaret etti. Kuru, "Jeoloji Mühendisleri Odası, kamu yararına çalışan bir meslek odasıdır. Efeler Belediyesi ile iş birliği yaparak hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesi ve bilimsel katkıda bulunarak vatandaşlarımıza sunulabilmesi için bu protokolü oldukça önemli ve değerli buluyoruz.  Bu noktada Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay’a ve emeği geçen birim amirlerimize teşekkürü borç biliyoruz" şeklinde konuştu.

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!


Geri Dön