26 / 04 / 2024

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesi Mart'ta satışta!

Firma: Aydınlı-Metal Yapı Konut

Proje: İçdaş Güneşli

Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut'un eski İçdaş Güneşli arazisinde yapacağı 1.400 konutluk proje Mart ayında satışa sunulacak. 112 bin metrekarelik İçdaş Güneşli arazisi bölgenin en büyük arsası...




Aydınlı Grubu ve Metal Yapı Konut Ortaklığı, Güneşli'nin en büyük arazisi olan eski İçdaş Fabrikası arazisinde inşa edecekleri projeyi Mart ayında satışa çıkarmaya hazırlanıyor.


112 bin metrekare büyüklükteki İçdaş Fabrikası arazisinde 1.400 konut ve 45 dükkan inşa edilecek.  Aydınlı-Metal Yapı Konut  Güneşli projesinin satış ofisi hazırlıkları devam ediyor.


250 milyon dolara mal olacak  İçdaş Güneşli  projesi hasılat paylaşımı modeliyle inşa ediliyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneşli projesinin inşaat çalışmaları geçen yıl ortasında başlamıştı.




Tel:212 322 65 65

Web: www.metalyapikonut.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı, 2009 yılında girdiği gayrimenkul sektöründe hızla büyüyor.


Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanı olduğu Aydınlı Grup ve ortağı Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Saçaklıoğlu İÇDAŞ’ın Bağcılar Güneşli’deki 112 bin metrekarelik fabrika arazisinde 1450 konut inşa edecek.


İÇDAŞ’ın 112 dönümlük arazisine


Kastamonulu Aslan ailesi, Güneşli’deki İÇDAŞ Fabrikası’nda 2009 yılında üretimi durdurdu ve tesislerini Çanakkale Biga’ya taşıdı. 2013 yılında fabrikayı söküp araziyi tamamıyla boşaltan İÇDAŞ, gazetelere ilan vererek 112 dönümlük arazisini ‘hasılat paylaşımı modeli’ ile değerlendirmek istediğini açıkladı. İki emsali bulunan araziye, 18 inşaat firması talip olmuştu. Yapılan görüşmeler sonrasında Aslan ailesi arazi için Aydınlı Grup ve Metal Yapı Konut ortaklığıyla el sıkıştı. 112 bin metrekare büyüklüğe sahip olan arazi Bağcılar Ateştuğla, Evren Mahallesi arasında oldukça büyük bir alana yayılmış durumda. Arazi üzerinde 1450 konutun yanı sıra 40 cadde mağazasının da yer alacağı öğrenildi. Aydınlı Grup – Metal Yapı ortaklığının projeyi yılın ikinci yarısında tanıtması bekleniyor.


İsmail ŞAHİN / Sözcü


projeye sor



Geri Dön