27 / 04 / 2024

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğanpark Tuzla'da yaşam başladı!

Aydoğan İnşaat’ın, 2014 yılının ilk ayında hayata geçirdiği AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılıyor. 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan proje, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi Tuzla’nın en dikkat projesi oldu.



Bağdat Caddesi’nin köklü inşaat firmalarından Aydoğan İnşaat’ın, mahalle hayatını yeniden yaşattığı projelerinden biri olan AydoğanPark Tuzla’da teslimler yapılmaya başladı. 2014 yılının son ayında hayata geçirilen ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan AydoğanPark Tuzla, yatırımcının da yüzünü güldürdü. Proje başlangıç ve bitiş tarihleri arasında metrekare satış fiyatlarında yüzde 60 artışın yaşandığı Tuzla, İstanbul’un en çok değer kazanan ilçesi oldu. Ayrıca Tuzla, Marmaray'a entegre edilecek olan Kartal-Kurtköy-Tuzla-Gebze raylı sistem projesiyle, İstanbul’un en büyük 7 projesinden biri olarak gösterilen ve dünyada eşi bulunmayan 6 fonksiyonlu tek marinasıyla artık İstanbul’un en merkezi noktalarından biri haline geliyor.Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, “Tuzla, giderek bir cazibe merkezi haline geliyor. Hem ulaşım sistemlerinin gelişmesi hem de İstanbul’un yanıbaşında bir huzur noktası olmasıyla dikkat çeken Tuzla, geçtiğimiz yıl itibariyle değer kazandı ve kazanmaya da devam ediyor. Bunu metrekare satış fiyatlarındaki artıştan çok rahatlıkla görebiliyoruz. Aydoğan İnşaat olarak Tuzla’nın geleceğini öngörüp hayata geçirdiğimiz AydoğanPark Tuzla projemiz, hem oturmak isteyenler hem de projeyi yatırım amaçlı değerlendirmek isteyenler için doğru bir tercih oldu.” açıklamalarında bulunuyor.

 

Marinaya yürüme mesafesinde

Fitness, sauna, çocuk parkı, kapalı otopark, çok amaçlı spor sahası, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi A’dan Z’ye bütün sosyal donatıların yer aldığı Aydoğanpark Tuzla’da, dairelerin brüt metrekareleri 65-230 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 3+2 ve 4+2 olarak tasarlanan daireler, birinci sınıf malzemeleri ve titiz işçiliğiyle dikkat çekiyor. Tuzla’nın kalbi sayılacak İstasyon Caddesinde 19.810 metrekarelik inşaat alanında, 2 parsel üzerine inşa edilen Aydoğanpark Tuzla’da, toplamda 6 blok ve 118 daire bulunuyor. Mahalle hayatının sıcaklığını bozmamak adına, az bloklu ve sınırlı daire sayısının ön plana çıktığı Aydoğanpark Tuzla, marinaya sadece yürüme mesafesinde bulunuyor.


Geri Dön