07 / 05 / 2024

Ayhan Karcı: Kentsel dönüşüm konusundaki birikimlerimle göreve hazırım!

Ayhan Karcı: Kentsel dönüşüm konusundaki birikimlerimle göreve hazırım!

Karcı, Zeytinburnu'nun gelmiş olduğu son noktadan ileriye taşımak istediklerini belirtirken, "El ele vererek Zeytinburnu ilçemizi İstanbul'umuzun huzurlu ve güvenli bir kent merkezi haline getirebiliriz" dedi...





Seçim döneminin belediye başkan adaylarının heyecanı artarken, AK Parti Zeytinburnu Aday Adayı Ayhan Karcı da birbirinden değişik projeleriyle Zeytinburnu'na yeni bir sinerji getireceği iddiasında. Karcı, Zeytinburnu'nun gelmiş olduğu son noktadan ileriye taşımak istediklerini belirtirken, "El ele vererek Zeytinburnu ilçemizi İstanbul'umuzun huzurlu ve güvenli bir kent merkezi haline getirebiliriz" dedi. 


"GÖREVE HAZIRIM" 

Ayhan Karcı, kentsel dönüşüm konusundaki birikimleriyle göreve hazır olduğunu söyledi. İnşaat Yüksek Mühendisi Ayhan Karcı, Kentsel Dönüşüm konusunda yüksek lisans eğitimi aldığını ve yeniden planlama ile kentsel dönüşümü gerçekleştirebileceklerini söyledi. 

Karcı, "Zeytinburnu Marmara Denizi'ne 2,5 kilometrelik cephesi olmasına rağmen nedense bu bölgeye halkımızın ulaşımı yeterince sağlanamamıştır. Bu durumun sürdürülmesi doğru bir yaklaşım değildir. Zeytinburnu halkının günün önemli bir zaman diliminde Marmara Denizi ve rekreasyon alanıyla buluşturulması gerekir. Bu sosyal bir ihtiyaçtır, önemsiyor ve bunun ile ilgili adımlar atmayı düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 


PROJELERİYLE İDDİALI 


"Trafik son yıllarda halkımızın rahatsızlık duyduğu sorunlardan bir başkası" diyen Karcı, "Bunun ile ilgili gerek belediyemiz ve gerek ise emniyet müdürlüğümüz ile etkin bir çözüm arayışına girilerek bu sorunun giderilmesine çalışılacaktır. Ayrıca bir başka önemli sorunumuz olan güvenlik ile ilgili de gerek emniyet gerek ise milli eğitim ilçe müdürlüklerimize lojistik imkanlarının ve halkımızdaki duyarlılığın artırılmasına yönelik katkılar sağlanacaktır. Zeytinburnu halkının süratle kaynaştırılması ve marjinal grupların prova sahası olmaktan çıkartılması gerekmektedir. Buna yönelik elimizde hazır bulunan Zeytinburnuspor gibi güzel bir birleştirici unsur mevcut. 

Desteklenerek ilçe halkımızın heyecan duyacağı bir noktaya tekrar ulaştırılması gerektiğine inanmaktayım. Buna ilave geniş kitlelerin temsil imkanı bulacakları Zeytinburnu odaklı yeni sivil toplum kuruluşlarının kurulması da önceliklerimiz arasında bulunmaktadır" şeklinde konuştu. 


Yeni Akit Gazetesi 


Geri Dön