17 / 04 / 2024

Aynur Yapı İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aynur Yapı İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aynur Deniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Esenler'de kuruldu.



Aynur Yapı İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aynur Deniz tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Esenler'de kuruldu. 


Aynur Yapı İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yapı ve İnşaat a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. c)Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım,fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. d)Her türlü inşaat malzemelerinin alımını ve satımını ithalatını ve ihracatını yapmak ve her türlü nakliye ve taşımacılık hizmetlerini yapmak e)İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla,taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. Elektrik a) Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b) Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve yüksek gerilim elektrik malzemelerinin ithali, ihracı, yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması ile bu malzeme ve cihazların toptan ve perakende alım ve satımını gerçekleştirmek. c) Her türlü şarjlı ve kuru pillerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Otomotiv a)Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. b)Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını imal etmek, ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. c)Her türlü oto direksiyonu imalatı, ithalatı, ihracatı ve alım satımı. d)Motorlu kara nakil vasıtalarının akülerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. e)Her türlü oto yedek parçalarının yurt dışındaki ve yurt içindeki imalatçı firmaları ile anlaşmalar yaparak, bu firmaların mümessillik, distribütörlük ve acenteliklerini yapmak.


Aynur Yapı İnşaat Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Giyimkent 20.Sokak No:84/A 


Geri Dön