26 / 04 / 2024

Ayşegül Aldinç evini Instyle Home dergisine açtı!

Ayşegül Aldinç evini Instyle Home dergisine açtı!

Uzun süren sessizliğini çıkardığı single ile bozan Ayşegül Aldinç, Cihangir sırtlarındaki muhteşem evinin kapılarını Instyle Home dergisine açtı...



14 yıl önce taşındığı çatı dubleksi evini, daha sıvaları kurumamışken satın almış. Tüm iç dekorasyonunu o zamanki zevki doğrultusunda kendisi düzenlemiş. Ama şimdilerde evin dekorasyonunu biraz yenilemek istediğini anlatıyor. O konuşurken 12 yaşındaki sevimli Himalaya cinsi kedisi Osman da çekim hazırlıklarını şaşkınlıkla izliyor. “Evimde bu tarz bir çekim ilk kez yapılıyor, ondandır” diyor Aldinç gülerek. “Hayatımda her zaman kedilerim oldu. Arkadaşlık etsinler diye iki adet olmalarına daima dikkat ettim” diye belirtiyor sonra da.

"Hep sırtım denize dönük oturuyorum"

200 metrekareden oluşan dairenin üst katında artık hakkını vererek yaşamak istediğinden bahsediyor. Toplam dört oda, salon, iki banyodan oluşan evde kendine göre Feng Shui uygulamaları yapmış. “Örneğin yatak odamda girişin tam karşısı kariyer köşesi. O duvarda şimdi daha çok işle ilgili belge ve fotoğraflar asılıdır” diye anlatıyor.

Evin en karakteristik özelliği, hiç kuşkusuz Boğaz’a ve Adalar’a hakim olan muhteşem manzarası. Her odadan deniz gözüküyor burada. O da zaten ilk bu özelliğine vurulmuş evin. Yaşadığı diğer evlerinde de denizi hep gördüğünden bahsediyor bize. “Ama hakkını veriyor musun diye bir sorun” diyor. Salondayken hep sırtı denize dönük otururmuş. “Belli bir zamandan sonra deniz poster etkisi yapıyor insana. Eve ilk gelen hep burada oturduğumu düşünüyor doğal olarak. Ama işin aslı öyle değil. Alışkanlıklar söz konusu olunca değer bilmezlikler başlıyor galiba. Benim durumum da o hesap” diye samimiyetle anlatıyor.

Onun için salonu, sayılı dostları geldiğinde vakit geçirdiği bir mekan daha çok. Aldinç, evinde kendi kendiyle baş başa kalmayı sevenlerden. “Bu benim seçimim tabii. Çok az insanla misafirlik ilişkim vardır” diyor ve devam ediyor: “Evinde davetler, partiler veren biri hiç olmadım. Ben gittiğim yerlerden bazen çaktırmadan kaçabilirim, ama evinizde davet verince nereye kaçacaksınız”
Hürriyet


Geri Dön