25 / 04 / 2024

Babacan Holding'ten dev bayram kampanyası!

Babacan Holding'ten dev bayram kampanyası!

Babacan Holding'ten daire alan herkese 0 peşinat, yüzde 20 indirimin yanında 30 bin TL değerinde özel okul eğitimi bedava...



Babacan Holding gayrimenkul ve inşaat sektörünün yeniden canlandırılması için yüzde 20 indirim 0,98 vade farkı imkanı sağlıyor. 
 
Bayram kampanyası kapsamında Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinden daire alan herkese sıfır peşinat yüzde 20 indirimin yanında 30 bin TL değerinde bir yıllık özel okul eğitimi hediye ediliyor.  Kampanyadan yararlanmak isteyenler Babacan Premium Projesi’nden  319 bin TL'ye, Port Royal projesinden de 341 bin TL 'ye ev sahibi olabiliyor. 

 

Babacan Premium

Babacan Holding ten dev bayram kampanyası!

 

Bayrama Özel Büyük Kampanya

Bayrama özel kampanya kapsamında Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinden daire alan herkese Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan Medicana Eğitim Grubu - MBA Okulları’ndan 30 bin TL değerinde bir yıllık özel okul eğitimi hediye ediliyor. 

Kampanyanın Haziran ayı sonuna kadar süreceği Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde yatırımcılar sıfır peşinat yüzde 20 indirim fırsatıyla aynı zamanda hem konut hem de eğitim yatırımında bulunabilecek.

Bayrama özel kampanya kapsamında Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinden daire alan herkese dev indirim ve 30 bin TL değerinde bir yıllık özel okul eğitimi hediye ediliyor. 

 

Babacan Port Royal

Babacan Holding ten dev bayram kampanyası!

 
Mehmet Babacan: “Yatırımcılarımız bir taşla iki kuş vuracak”

 

Babacan Holding ten dev bayram kampanyası!

Sektöre kazandırdıkları benzersiz kampanyalarla konut alıcılarını avantajlı yatırım fırsatıyla buluşturduklarını hatırlatan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Ulusal Kampanya devam ederken sundukları bayram kampanyasıyla da yatırımcıların bir taşla iki kuş vuracaklarını söyledi. Babacan konuya ilişkin şu bilgileri verdi:
“Sadece özel gün ve bayramlarda değil her dönemde hayata geçirdiğimiz kampanyalarla yatırımcılarımızla kurduğumuz dostluğu pekiştiriyoruz. Bayram kampanyamız ile de onların bütçelerini destekleyerek hem konut hem de eğitim yatırımı gerçekleştirmelerini olanaklı kılıyoruz. Bu kapsamda tüm projelerimizden konut alan tüm yatırımcılarımıza bir yıllık özel okul hediye ederek onların bütçelerine destek oluyoruz. Dev fırsattan yararlanmak isteyenler Babacan Premium Projesi’nden 319 bin TL'ye, Port royal projesinden de 341 bin TL 'ye ev sahibi olabilirler.’’

Satış Ofislerinde Bayram Kampanyası Yoğunluğu

Devam eden Ulusal Kampanya nedeniyle satış ofislerinde yaşanan yoğunluğun, bayram kampanyası ile daha da artacağına inandıklarını kaydeden Babacan, ”Bu nedenle önlemimizi aldık. Personelimiz kampanya süresince yatırımcılarımızın taleplerini hızlıca karşılamak adına satış ofislerimizde hazır bulunacaklar. Ulusal Kampanya dönemini de içine alan bu kampanya sürecinde satışlarımızdaki yoğunluk hız kazanacak. Bu dönemde tüm yatırımcılarımızla tek tek özenle ilgilenerek onların güvenilir konuta ulaşmaları için çaba sarf edeceğiz. Sıfır peşinat, %20 indirim ve 30 bin TL değerinde bir yıllık eğitim desteği kaçırılmayacak büyük bir fırsat” diye açıkladı.

 

BAYRAM KAMPANYASINDA YER ALAN PROJELER


Babacan Premium
Lokasyon: Beylikdüzü E-5 Üzeri
Konut adeti: 1010
Teslim Tarihi: İlk teslimler Ağustos 2018’de başlıyor
 
Babacan Port Royal
Lokasyon: Küçükçekmece E-5 Üzeri
Konut adeti: 814
Teslim Tarihi: Eylül 2019
 


 
Tel: 444 2 420  
Web: http://www.babacanpremium.com/
 

Tel: 444 2 420    
Web: http://www.babacanportroyal.com/
 

 


Geri Dön