27 / 04 / 2024

Babacan Yapı, Mühendis; Ataman İnşaat, Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

Babacan Yapı, Mühendis; Ataman İnşaat, Mimar arıyor! Haftanın iş fırsatları!

Babacan Yapı, İnşaat Proje Müdürü, Mühendisler ve İnce İşler Şefi aradığını duyururken; Ataman İnşaat da Mimar aradığını ilan etti. İşte inşaat sektöründe haftanın iş ve kariyer fırsatları



 

Babacan Yapı, İnşaat Proje Müdürü, Mühendisler ve İnce İşler Şefi arıyor

Babacan Telekomünikasyon Turizm Petrol İnşaat San. Tic. Ltd. Şti., Elektrik Mühendisi (Ref:CD-EMuh001), Makine Mühendisi (Ref:CD-Mmuh001), İnşaat Proje Müdürü (Ref:27343427), Şantiye Mühendisi (Ref:1234567), İnce İşler Şefi (Ref:273434) arıyor.

Başvurular, www.kariyer.net adresinden ilgili ilana yapılabiliyor.

Ataman İnşaat Mimar arıyor

Ataman İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., İstanbul Anadolu yakasında bulunan teknik ofis bünyesinde görevlendirmek üzere üniversitelerin mimarlık bölümünden mezun; konut, otel, okul vb. projelerde imalat (saha) veya proje koordinasyonu ekiplerinin birinde görev almış; proje müelliflerinden ve/veya işverenden gelen projelerin takip ve koordinasyonunu yapabilecek gerektiğinde uygulama detaylarını hazırlayabilecek, as built projelerinin hazırlanması konusunda deneyimli, en az 5 sene tecrübeli PROJE KOORDİNASYON MİMARI arıyor.

Öte yandan Ataman İnşaat, İstanbul Anadolu yakasında süren toplu konut projesinde çalışacak, üniversitelerin inşaat ya da mimarlık bölümlerinden mezun; toplu konut projelerinde deneyimli, en az 5 yıl tecrübeli, askerlikle ilişiği olmayan (erkek adaylar için) SAHA MÜHENDİSİ ya da MİMAR arıyor.

Adayların özgeçmişlerini [email protected] adresine e-mail göndermeleri isteniyor.

Bilgi için verilen adres şöyle: www.atamaninsaat.com.tr

GESTAŞ İnşaat, Şantiye Şefi arıyor

GESTAŞ İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş., şirketin Gaziantep şantiyesinde görevlendirilmek üzere Şantiye Şefi (GZT-01) İnşaat Mühendisi/Mimar; İnce İşler Şefi (GZT-02) Mimar ve Kaba İşler Şefi (GZT-03) İnşaat Mühendisi arıyor.

İlgilenen adayların CV’lerini [email protected] adresine referans numarası belirterek göndermeleri isteniyor.

YG İnşaat, İnşaat Mühendisleri ve Teknikerleri arıyor

YG İnşaat Taahhüt Tur. Mad. San. Ve tic. Ltd. Şti; Adana, Antalya, Malatya ve Kars bölgelerindeki baraj –HES projelerinde görevlendirmek üzere asgari 8 yıl tecrübeli İnşaat Mühendisi / Mimar ŞANTİYE ŞEFLERİ (Ref: ŞŞ), asgari 3 yıl tecrübeli İnşaat Mühendisi İNŞAAT MÜHENDİSLERİ (Ref: İM), asgari 5 yıl tecrübeli KALİTE KONTROL MÜHENDİSLERİ (Ref: KK), asgari 3 yıl tecrübeli İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (Ref: İSG), tünel konusunda asgari 10 yıl tecrübeli JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ (Ref: JM), asgari 3 yıl tecrübeli TÜNEL MÜHENDİSLERİ (Ref: TM), asgari 5 yıl tecrübeli HARİTA MÜHENDİSLERİ (Ref: HM), LABORATUVAR TEKNİKERİ (Ref: LT), inşaat MYO mezunları asgari 5 yıl tecrübeli İNŞAAT TEKNİKERLERİ (Ref: TF), asgari 5 yıl tecrübeli HARİTA TEKNİKERİ, TOPOĞRAF (Ref: AO) arıyor.

Adayların referans kodunu belirterek özgeçmişlerini [email protected] veya 0312 442 04 27 nolu faksa göndermeleri isteniyor.

Aksa Mimarlık Mimar-Mühendis-Tekniker arıyor

Aksa Mimarlık; deneyimli, Auto CAD kullanabilen, hak ediş ve metraj hazırlayabilen, ehliyeti olan ve seyahat engeli olmayan, şantiye tecrübesi olan, banka, ofis ve işyeri dekorasyonunda çalışmış, Anadolu yakasında oturan Mimar-Mühendis-Tekniker alacak.

CV: İ[email protected] Tel: 0532 232 32 41 – 0216 469 19 49

Astaş Alçı Dekorasyon Dizayn Ofis Mimarı alacak

Astaş Alçı Dekorasyon, İstanbul’da ikamet eden Dizayn ofiste çalışacak mimar veya iç mimar arıyor. Başvuruların www.kariyer.net adresinden 719829 numaralı ilana yapılması isteniyor.

Anka Teknik Yapı, Satış Pazarlama Müdürü ve Proje Sorumlusu arıyor

Anka Teknik Yapı Dekorasyon Mimarlık İnşaat San. Ve Tic. Ltd Şti, mimarlık veya mühendislik konularında lisans eğitimi almış, konusu ile ilgili yöneticilik yapmış SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜ (İlan no: 816813) ve Mimarlık veya  İç Mimarlıkta lisans eğitimi almış, projeli işler ve projelendirme konusunda tecrübeli PROJE SORUMLUSU (İlan no: 816801) alacak.

Başvurular, www.kariyer.net adresinden ilgili ilana yapılabiliyor.

Aksoy İnşaat, Proje Takım Lideri (Proje Müdürü) ve Saha Mühendisi (Saha Mimarı) arıyor

Aksoy İnşaat ve Ticaret A.Ş., üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun, tercihen İnşaat Yönetimi Yüksek Lisansı olan, en az 10 yıl proje yönetimi tecrübesine sahip, tercihen 45 yaşını aşmamış, askerlik hizmetini tamamlamış bay, PROJE TAKIM LİDERİ (PROJE MÜDÜRÜ) arıyor. İlan no: 818187

Aksoy İnşaat, üniversitelerin Mimarlık, İç Mimarlık, İnşaat, Elektrik ve Mekanik Mühendisliği bölümlerinden mezun, en az 5 yıl şantiye tecrübesi olan, tercihen 35 yaşını aşmamış, askerlik hizmetini tamamlamış bay veya bayan SAHA MÜHENDİSİ (SAHA MİMARI) alacak. İlan no: 818818

Başvurular, www.kariyer.net adresinden ilgili ilana yapılabiliyor.

Ateşyapı İnşaat,  Betonarme Teknik Ressamı arıyor

Ateşyapı İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti., üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının İnşaat Teknikerliği bölümlerinden mezun; endüstri yapıları ve ekipman temellerinin betonarme kalıp, donatı, ankraj vb. projelerinin hazırlanmasında 5 yıl deneyimli; tercihen su yapılarında deneyimli, MS Office programlarının kullanımında hakim, ileri derecede Autocad kullanıcısı olan, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış BETONARME TEKNİK RESSAMI arıyor.

Başvurular www.kariyer.net adresinden 815282 numaralı ilana yapılabiliyor.

Haluk Derya Mühendislik,  Makine Mühendisi arıyor

Haluk Derya Mühendislik Hizmetleri Ltd. Şti., yurt içi ve yurtdışı Mühendislik ve Müşavirlik alanında faaliyet gösteren firmanın İstanbul Merkez Ofisi için; bina veya Endüstriyel yapı tesisatları tasarımı alanında en az 5 yıl deneyimli, mekanik proje tasarım ekibinde görev alacak; uygulama projesi çizebilecek kadar HVAC tasarımı konusunda bilgili, yangın, sıhhi tesisat, ısıtma-soğutma, otomatik kontrol tesisatı projelerinde deneyim sahibi ve bu konuda kendini geliştirmeye açık, tercihen Avrupa yakasında ikamet eden ve sürücü ehliyeti olan, askerlikle ilişkisi olmayan Makine Mühendisi (Bina Tesisatı Tasarımı) arıyor. Başvurular, www.kariyer.net adresinden 811313 numaralı ilana yapılabiliyor.

Tektonika Mimarlık, Mimar arıyor

Tektonika Mimarlık Planlama Danışmanlık LTD.,  Ankara  Çankaya ofisine ileri seviyede AutoCAD kullanabilen, uygulama projesi ve detay bilgisine sahip, en az 3 yıl tecrübeli, takım çalışmasına yatkın, tam zamanlı çalışabilecek MİMAR (Ref:TI-XY81694) arıyor.

Başvurular, www.kariyer.net adresinden 819488 numaralı ilana yapılabiliyor.

Yeni Doğuş Group, Alçıpan Ekipleri arıyor

Yeni Doğuş Group, inşaat şirketine alçıpan işleri yapacak ekipler aradığını duyurdu. Başvuru için adres şöyle: [email protected]

Zihni Üstün Oğulları İnşaat, Yalova’daki yol inşaatına kamyon şoförleri arıyor

Zihni Üstün Oğulları İnşaat, Yalova’daki yol inşaatında çalıştırılmak üzere damperli kırkayak kamyon şoförleri alacak. Başvuru için iletişim bilgileri şöyle;

Tel: 0226 241 47 08 GSM: 0530 035 73 31 Faks: 0226 241 48 28 E-Mail: [email protected]

Ankara’da devam eden inşaata ortak aranıyor

Ankara’da devam eden 30 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde süren 170 konutluk site inşaatına ortak aranıyor. Tamamı devir de yapılabileceği belirtilen ilanda verilen telefon numarası şöyle: 0532 344 69 00


Geri Dön