26 / 04 / 2024

Babalar Günü'nde Antepia’dan ev alanlar 10 bin TL’lik indirimden yararlandı!

Babalar Günü'nde Antepia’dan ev alanlar 10 bin TL’lik indirimden yararlandı!

14-15 Haziran tarihlerinde Antepia’dan ev sahibi olanlar 10 bin TL’lik Babalar Günü indiriminden de yararlandı. Ayrıca Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısındaki Agora Meydanı’nda Antepialılara özel bir brunch etkinliği düzenlendi.




Antepia’da Babalar Günü’ne özel kampanya düzenlendi. 14-15 Haziran tarihlerinde Antepia’dan ev sahibi olanlar 10 bin TL’lik Babalar Günü indiriminden de yararlandı. Ayrıca Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısındaki Agora Meydanı’nda Antepialılara özel bir brunch etkinliği düzenlendi.


Bu haftasonu Antepia’dan ev alanlar Babalar Günü özel kampanyasından yararlanarak tam 10 bin TL daha ucuza ev sahibi oldu. Cumartesi günü ev sahiplerine özel olarak Agora Meydanı’nda Antepialılara yönelik düzenlenen brunch etkinliğine yoğun ilgi olduğu gözlendi. Sinpaş Yapı ile Paralel Yapı’nın birlikte geliştirdiği, Güneydoğu’nun ilk ve en büyük temalı konut projesi Antepia’da Babalar Günü’ne özel olarak sadece  brunch etkinliği değil, indirim kampanyası da düzenlendi.


AGORA’DA KAHVALTI KEYFİ


Türkiye’nin en büyük biyolojik göletinin kıyısında mavi ve yeşille iç içe huzurlu bir yaşam olanağı sunan Antepia’da Agora Meydanı’nda düzenlenen brunch etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. Açık büfe kahvaltı keyfini doyasıya yaşayan Antepialılar, haftasonu hayallerindeki eve de 10 bin TL daha ucuza sahip oldular. Aileleriyle birlikte kahvaltı etkinliğine katılan Antepialılar, sıcak yaz aylarının gelmesiyle birlikte biyolojik göletin kıyısında kahvaltı yaparak serinledi.


SAFİR MAHALLESİ’NDE KONUT TESLİMİ TAMAM


Sosyal olanakları ve keyifli yaşam alanlarıyla Gaziantep’in yeni cazibe merkezi haline gelen Antepia’da 616 konutluk Safir Mahallesi’nde konut teslimlerinin tamamlandığı öğrenildi. Yakut ve Zümrüt Mahalleleri’nde de bir yandan ev teslimleri, diğer yandan da konut satışları devam ediyor.


10 BİN TL İNDİRİM


Antepia’dan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar avantajlı vade koşullarının yanısıra bu haftasonu Babalar Günü’ne özel 10 bin TL’lik indirimden de yararlanarak babalarına en güzel armağanı sundular.


HEM KAHVALTI HEM KAMPANYA


Gaziantep’in geçmişinden gelen açık alışveriş alanları ile tarihi dokusundan ilham alınarak tasarlanan 2 bin metrekarelik Agora Meydanı’nda Babalar Günü’ne özel düzenlenen brunch etkinliğinde vatandaşlar hem açık alanda sınırsız hizmet eşliğinde kahvaltı yapmanın tadını çıkardı, hem de Babalar Günü’ne özel 10 bin TL’lik konut indiriminden yararlandı



Gaziantep Oluşum




Geri Dön