26 / 04 / 2024

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!


Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 



Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babaoğlu tarafından kuruldu. 

Babaoğlu Havacılık Turizm Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
2- Havacılık ; a. Hava yolu ile her türlü kargo, yük, basılı evrak, paket ve yolcu taşımacılığı yapmak, b. Havayolu ile bağlantılı olarak her türlü karayolu, demiryolu ve deniz yoluile taşımacılık yapmak, c. Havayolu ile yapılan taşımalarda havaalanları yer hizmetleri ile yükleme boşaltma hizmetleri yapmak, d. Havayolu ile yapılan taşımaların kapıdan kapıya kadar olan taşıma hizmetlerini yapmak, e. Havayolu taşımacılığı ile ilgili diğer şirketlerden acentelikler almakve diğer şirketlere acentelik vermek, f. Havayolu ile yapılantaşımalarda depoculuk ve özel antrepoculuk yapmak, g. Sigortaşirketlerinin acenteliğini yapmak, h. Taşımalarla ilgili konşimento, manifesto, ordino ve diğer taşıma evraklarını düzenlemek, i. Taşımalarla ilgili gümrük giriş, çıkış, aktarma ve transit işlemlerini yapmak, j.- Hava taşımaları ile ilgili kargo uçakları ve helikopterler satın almak, ithalihraç etmek, bunları satmak, kiraya vermek, l.- Hava taşımacılığı ile ilgili her türlü mesaj alımı, gönderimi yapmak ve bu bilgileri depolamak Ve ana sözleşmede yazılı diğer hususlar


Geri Dön