25 / 04 / 2024

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.



Next Level AVM, misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdürüyor… Hemen her ihtiyaca yanıt veren marka karmasına şimdi de ilk fiziki mağazaları ile ziyaretçilerin karşısına çıkan Babyplus ve Milano Glass ile sağlık ve şıklığın sembolü ayakkabı markası Dr Flexer de katıldı…

JLL Türkiye tarafından yönetilen ve Başkentlilere hijyenik koşullarda kaliteli ve konforlu alışveriş imkanı sağlayan Next Level AVM, ziyaretçilerini yeni markalarla buluşturmayı sürdürüyor. TSE Güvenli Hizmet Belgesi’ni de alarak sektörde güvenli alışverişin ilk adreslerinden biri olan ve hijyen tedbirlerini her geçen gün artıran AVM, marka karmasını genişletmeye de devam ediyor.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM de mağaza açtı!

Babyplus 880 m2’lik mağazasında geniş ürün gamıyla hizmet verecek

Bebek ve çocuk giyimin öncü markalarından olan ve yine ilk fiziki mağazasını Next Level AVM’de açan Babyplus da 880 metrekare olan yeni yerinde hizmet veriyor. Misafirlerine giyimden bebek odası malzemelerine kadar geniş bir yelpaze sunan Babyplus, annelerin ve anne adaylarının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleriyle -1. katta bulunuyor.

Milano Glass ilk fiziki mağazası ve birbirinden zarif ürünleriyle Next Level AVM’de

Göz alıcı ve iddialı ürünleri ile yaşam alanlarına tarz katmaya devam eden Milano Glass, Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını Next level AVM’de hizmete açtı. AVM’nin 1. katında ziyaretçilerini ağırlayan dünyaca üne sahip olan marka, birbirinden şık ve zarif ürünleriyle 123 metrekarelik geniş alanında hizmet veriyor.

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM de mağaza açtı!

Ayak sağlığına ve şıklığına önem verenler için: Dr Flexer

Üçel Ayakkabı bünyesinde bulunan ve sunduğu alternatiflerle önde gelen ayakkabı markaları arasında yer alan Dr. Flexer da geçtiğimiz günlerde Next Level AVM’de hizmet vermeye başladı. Anatomik ve şık modelleriyle ayak sağlığını önemseyenlerin ilk adresleri arasında yer alan Dr. Flexer,  erkek ve kadınlar için sunduğu yeni sezon ürünleriyle 1. katta bulunuyor. Markanın ayakkabı çeşitlerinin yanı sıra çanta, kemer, cüzdan gibi aksesuar ürünleri de mevcut.
 

US Polo, Next Level AVM’de mağaza açtı!


Geri Dön