20 / 04 / 2024

Bağlıca Arasta AVM'den ağaç dikme şenliği!

Bağlıca Arasta AVM'den ağaç dikme şenliği!

Bağlıca Arasta AVM, satışını  yaptığı her mağazası  için "Bağlıca'da dikili bir ağacınız olsun"  sloganıyla ağaç dikiyor



Bağlıca'nın alışveriş  ve eğlence ihtiyacını karşılamak amacıyla planlanan ve 2010 yılının sonunda tamamlanacak olan Bağlıca Arasta Alışveriş Merkezi, şimdiden sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir fayda ilkeleri çerçevesinde çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde Bağlıca'da TÜKÇEV (Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer F. Uçman'ın da katıldığı bir ağaç dikme şenliği düzenlendi.

Kampanya hakkında bilgi veren Arasta AVM Proje sahibi Ahmet Ay  "Uzun yıllar konut inşaatı  sektöründe faaliyet gösteren ve bölgede konut inşaatlarının yanısıra  Arasta AVM projesini de hayata geçiren  Mavi Barış İnşaat olarak "Bağlıca'da dikili bir ağacınız olsun" sloganıyla başlattığımız bu kampanya ile  doğa ve çevreye de yatırım yapmak gerektiğine dikkat çekmek istedik; Bu nedenle  yapılmakta olan mağazaları satın alan müşterilerimiz adına bölgede belirlenen bir alana ağaç dikmeye başladık, dedi.

4 Ekim Pazar günü Bağlıca'da gerçekleşen ağaç dikme şenliğinde önce keyifli bir öğle yemeği yenildi ardından müzik eşliğinde Bağlıca Arasta AVM'den mağaza alan müşteriler için bölgede planlanan alanda ağaç dikimi yapıldı. İlk ağacı Arasta AVM Proje sahibi Ahmet Ay ve TÜKÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Ömer F. Uçman'ın beraber diktiği etkinlikte mağaza sahiplerine günün anısına bir de sertifika verildi.


Geri Dön