19 / 04 / 2024

Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Bahar tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Bahar tarafından kuruldu. 


Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Insaat malzemeleri, izolasyon malzemeleri, demir, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tugla, kiremit, seramik, çini ,fayans, karo, mozaik mamulleri , tugla, tas, mermer, yer dösemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin alımı , satımı , imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine baglı bayilikler kurmak. b.Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin alımı,satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c.Her türlü kaba insaat malzemeleri, ince insaat malzemeleri,hırdavat, sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı, satımı, ithalatve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Baharoğlu Yapı İnşaat Ve İzalasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Ziya Gökalp Mah.Fasıl Sok. No.10/2 Başakşehir 


Geri Dön