19 / 04 / 2024

Bahçekent Avrupark'ta daire satışları yarın başlıyor!

Bahçekent Avrupark'ta daire satışları yarın başlıyor!

Emlak Konut GYO, Cihan Konut ve Konut Yapı arasında hasılat paylaşımıyla inşa edilecek projenin 1394 konutluk ilk etabı satışa çıkıyor. Bahçeşehir'deki proje 2018 yılında tamamlanacak.



Emlak Konut GYO ve Cihan İnşaat ile Konut Yapı imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'e komşu Bahçekent bölgesinde hayata geçirilen 1394 konutluk Avrupark Bahçekent projesinin ilk etabında yer alan dairelerin satışına yarın başlanıyor. 


2013 yılından itibaren Bahçekent Evleri ve Bahçekent Flora projesiyle bölgeyi çekim merkezi haline dönüştüren Emlak Konut GYO'nun şekillendirdiği 160 dönümlük Şehir Parkının yanı başında konumlandırılan proje birçok avantajı bir arada barındırıyor. 


5 BİN 500 ÖN TALEP GELDİ 

Cihan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, haftalar önce başlayan ön talep sürecinde gelen 5 bin 500 talebin yarından itibaren karşılanmaya başlanacağını söyledi. Pala, bölgenin değerinin günden güne arttığına dikkat çekerek," Bölge, Kanal İstanbul, üçüncü havalimanı, üçüncü köprü, e-6 otobanı ve Bahçeşehir merkezine yakınlığı ile öne çıkıyor. Proje, daha yapım aşamasında her türlü planlama düşünülerek hayata geçiriliyor. İlk saüşa çıkığında ev alanlar inşaat bittiğinde yüzde 80 kazanmış olacak" dedi. 


METREKARESİ 2 BİN 400 LİRA 

Cihan İnşaat Pazarlama Müdürü Bengi Hışır da, 79 bin m2'lik alanda bu hafta itibariyle inşa edilecek projede büyüklükleri 64 ile 185 m2 arasında değişen 1+1 'den 4+1 e kadar dört farklı daire seçeneğinin bulunduğunu belirtti. Hışır, "Biz de burada herkesin kazanmasını istiyoruz" mesajını verdi. Tanıtım toplanüsında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise İstanbul'un YENİ ŞEHİR projesi kapsamında öne çıkan Hadımköy bölgesinde Emlak Konut tarafından planlaması yapılan Bahçekent'te yaklaşık 20 bin konutun yer alacağını söyledi. 

10 KONUTLUK UYDU KENT Kurum, bölgede iki yıl önce metrekaresi 1500 liraya satılan daireler olduğunu belirterek, bu rakamın vatandaşın alım gücüne göre kademeli olarak yükseltildiğini, ihale edilecek yeni projeler ve özel girişimcilerin bölgeye gelmesiyle değer artışının devam edeceğini vurguladı. 


Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilecek İstanbul Bahçeşehir deki proje 2018'de tamamlanacak Böylece bölgede 3 yıl içinde 10 bin konutluk bir uydukent inşa edilmiş olacak. 

Avrupark Bahçeşehir projesi, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, ünlü teknik direktörlerden Mustafa Denizli ve Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala'nın katılımıyla tanıtıldı. 


Yen Akit


Geri Dön