29 / 03 / 2024

Bahçekent Flora nerede?

Bahçekent Flora nerede?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçekent Flora nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Bahçekent Flora 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor



Bahçekent Flora ödeme planı kapsamında vade farksız taksitlendirme imkanı bulunuyor.  Bahçekent Flora  nerede sorusunun yanıtından önce projenin hakkında bilgi verelim.


Flora Bahçekent projesi 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje  İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı  ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. 


2 etap halinde yükselen Bahçekent Flora Rezidans toplam 875 adet konuttan meydana geliyor. Bahçekent Flora satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Bahçekent Flora Hoşdere teslim tarihi ilk etap için 24 ay sonra, ikinci etap için 36 ay sonra olarak belirlendi. Bahçekent Flora nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de olarak yanıt veriliyor. 


Flora Bahçekent Evleri'nde 22 bin metrekare alan peyzaj alanı için ayrılmış durumda. Projedeki konutların büyüklükleri 65 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçekent Flora Konutları sosyal olanakları arasında sauna, buhar odası, fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu ve kapalı otopark yer alıyor. 


Bahçekent Flora nerede?

Hoşdere Bahçekent Flora adres: Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir / İSTANBUL


Bahçekent Flora Evleri iletişim

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/


projeye sor



Geri Dön