26 / 04 / 2024

Bahçekent Flora satılık daire!

Bahçekent Flora satılık daire!

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

Bahçekent Flora satılık daire fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.



Bahçekent Flora satılık daire bilgisi öncesinde projeden bahsedelim.  Bahçekent Flora  projesi, İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükselen Bahçekent Flora teslimleri ilk etap için 24 ay sonrası olarak planlanıyor. 


875 konuttan meydana gelen Bahçekent Flora projesi toplam 300 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. Bahçekent Flora fiyatları 145 bin TL'den başlıyor. 


Bahçekent Flora satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Bahçekent Flora satılık daire seçenekleri için uygulanan ödeme koşullarında 36 ay vade farkı uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. 


Toplamda 120 bin metrekarelik arsa alanına sahip Bahçekent Flora teslim tarihi ikinci etapta 36 ay sonra olarak planlanıyor. 


Bahçekent Flora projesinde çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, buhar odası, otopark, yürüyüş yolları, fitness center ve spor alanları bulunuyor.  


Bahçekent Flora Evleri adres : Hoşdere Cad. Bahçekent Emlak Konut Hoşdere 2. Etap Başakşehir / İSTANBUL


Flora Bahçekent Evleri iletişim

Telefon numarası: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/


projeye sor



Geri Dön