19 / 04 / 2024

Bahçeli ev hayalini Bahçeşehir'de gerçeğe dönüştürüyor

Bahçeli ev hayalini Bahçeşehir'de gerçeğe dönüştürüyor

Dekar DK, yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeler'i satışa çıkardı. 228 evin bulunduğu proje, metrekaresi 3bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla bahçeli ev sahibi olmanın yolunu açıyor



Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa eden Dekar DK, bu konseptine yeni projesinde de devam ediyor. Bugüne kadar Günışığı Evleri, Aşmalı Evler ve Aşmalı Sokaklar projelerini hayata geçiren Dekar DK, Bahçeşehir'deki yeni projesi Dekar Aşmalı Bahçeler'i satışa sundu. Bahçeşehir'de, 165 bin metrekarelik alan üzerinde 2 kısımdan oluşacak Dekar Aşmalı Bahçeler, ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evi hayalden gerçeğe dönüştürüyor. Her evin kendine özel bir bahçesi olan, toplamda 650 bahçeli evden oluşacak Dekar Aşmalı Bahçelerin satışa çıkan ilk etabında 228 adet ev bulunuyor. 


Dekar DK Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Dekar Aşmalı Bahçeler ile Bahçeşehir'de şehrin içinde bahçeli bir yaşam özlemini hayata geçiriyoruz. Her bütçeye uygun 2+1, 3+1,4+1,4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçenekleri ile herkesi bahçeli bir ev sahibi yapmayı hedefliyoruz" dedi. 


Sektörde söz sahibi


Dekar Aşmalı Bahçeler projesi ile daha fazla sayıda aileyi bahçeli konut sahibi yapmayı hedeflediklerini söyleyen Salih Kuzu, "Eski müşterilerimize özel yaptığımız lansman öncesi ön satışta beklentimizin üzerinde bir ilgi ile karşılaştık. Dekanı takip eden ve yeni projelerimizi sabırsızlıkla Park alanı sunuyor bekleyen bir müşteri kitlemiz var. Proje lansmanımızın ardından evlerimize yönelik ilgi arttı, kısa sürede satışlarımızda bizi mutlu edecek rakamlara ulaştık. Dekar Aşmalı Bahçeler, hem yatırım değerinin yüksek olması, hem de insanların hayalindeki bahçeli evi uygun fiyatlarla sunması açısından çok farklı bir proje. 

Biz de bahçeli eve olan bu talebi görüyor ve bu projemizle daha büyük kitlelere ulaşmayı hedefliyoruz. Bahçeli ev projelerinde sektörde söz sahibi bir konumdayız" diye konuştu. 


Tek kat ya da dubleks olarak brüt 119 ile 188 metrekare aralığında tasarlanan bahçeli evlerin metrekare fiyatları 3 bin 500 TL ile 4 bin 800 TL arasında değişiyor. 


Park alanı sunuyor


Dekar Asmalı Bahçelerde 23 bin metrekarelik bir park alanı yer alıyor. Bu park alanında tenis kortları, basketbol sahaları, yürüyüş parkurları, bisiklet yolları, futbol sahası, çocuk oyun parkları ve seyir terası bulunuyor. 


8 farklı tipte ev bulunuyor


228 bahçeli evden oluşan Dekar Aşmalı Bahçelerin birinci kısmında 2+1'den 5+1'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Projede, her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor. 


Vatan






Geri Dön