26 / 04 / 2024

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç olay!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç olay!

Bahçelievler'de günlük kiralık evde korkunç bir olay yaşandı. Dairede çekyat altında ve bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi bulundu.



İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde günlük kiralık dairelerin olduğu binanın 3'üncü katından korkunç bir olay yaşandı. Dairede yayılan kötü kokular üzerine apartman sakinleri şikâyetçi oldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; olay yerine gelen polis ekipleri, kötü kokunun yayıldığı dairedeki çekyat altında bazı uzuvları kesilmiş kadın cesedi buldu.

İnceleme ekipleri de dairede ve ceset üzerinde incelemeler yaptı. Araştırmalarda bulunan ekipler, kadının başka yerden taksi ile bavul içinde günlük kiralık daireye getirildiği tespit edildi.

"ÇOK VAHŞİCE"

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonrasında kimlik çıkmayan kadının cansız bedeni, kimliğinin tespiti ve incelemeler için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Olayı anlatan bina sakini, "Ceset bir haftadır oradaymış. İncelemeler dün akşamdan sabah 05.00'a kadar sürdü. Ölen kişi, 24 -25 yaşlarında kadınmış. Bir insan bir insana bunu yapmaz. Çok vahşice" açıklamasında bulundu.

Polisin daireyi kiraya veren kişiye ulaşmak için çalışmalara devam ettiği öğrenildi.
 


Geri Dön