16 / 04 / 2024

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

Firma: Atmaca Grup

Proje: Bahçeşehir Atmaca

Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor. Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca projesinde daire fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...




48 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan  Bahçeşehir Atmaca  projesinin inşaat çalışmaları önümüzdeki kasım ayı içerisinde başlıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi  Atmaca Grup  tarafından hayata geçiriliyor. 


Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi, Eston Şehir 2. kısımın yanında, Günışığı Evleri ve Citycourt'un arkasında inşa edilecek. Daire ve villaların yer aldığı Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi 225 adet bağımsız birimden meydana geliyor.


Atmaca Grup Bahçeşehir Atmaca projesinde ev fiyatları 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde 2+1'den, 6+2'ye kadar konut tiplerine yer veriliyor.


Bahçeşehir Atmaca Evleri irtibat ofisi ile 0212 412 12 22 numaralı telefonu arayarak, iletişime geçebilirsiniz. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesi az katlı bloklardan oluşuyor. 


Bahçeşehir Atmaca projesinin inşaatı Kasım da başlıyor!


Tel: 0212 412 12 22

Web: www.bahcesehiratmaca.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön