25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beylikdüzü Innovia'da açılıyor!

Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beylikdüzü Innovia'da açılıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, Yeşil İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Innovia’da “Bahçeşehir Koleji Anaokul”unu hizmete açtı



Innovia’da ev sahibi olanlara her zaman ayrıcalıklar sunan Yeşil İnşaat, alanında uzman olan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ile işbirliği yaparak, Innovia’da yaşayan miniklere de ayrıcalıklı bir okul sunuyor.

Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Ferhan Öz, İstanbul’da yeni yerleşim yerlerinde açılan anaokulu yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:  ‘’Türkiye’de okul öncesi eğitimde okullaşma oranının artması ve kaliteli eğitimi Türkiye geneline yaygınlaştırarak eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması için anaokulu yatırımlarına hız verdik. Şu an Türkiye genelinde 43 anaokulu ile hizmet veriyoruz. Beş yıl içinde bu sayıyı 100’e çıkarmayı hedefliyoruz. Özellikle İstanbul’da Innovia gibi yeni açılan, modern ve çağdaş yeni yerleşim yerleri içerisinde yer almak istiyoruz. Çünkü okul öncesi eğitimde 3-6 yaş grubu öğrencileri için eğitimin kalitesinin yanı sıra anaokulunun eve yakınlığı da çok önemli. Öğrencilerimizi erken yaşlarda bilim, sanat, teknoloji ve spor gibi disiplinlerle tanıştırıyoruz. Tam gün İngilizce sınıfları ile İngilizceyi anadil edinme modeli ile yaşayarak öğretiyoruz. ’’ dedi.

Beylikdüzü Innovia’da açılan Bahçeşehir Koleji Anaokulu, 2010-2011 Eğitim Öğretim yılından itibaren hizmet vermeye başladı. 2000 m2 alan üzerine Yeşil İnşaat tarafından inşa edilen 3 katlı anaokulu binasında toplam 180 öğrenci eğitim hizmetinden yararlanabilecek. Anaokulunda 3-6 yaş grubu öğrenciler için oluşturulan modern dersliklerin yanı sıra bilim ve sanat atölyeleri ile Sportif Beceri ve Koordinasyon Merkezi bulunuyor.

Yeşil İnşaat & Innovia hakkında

Yeşil Kundura’nın grup şirketlerinden biri olan ve 1998 yılında Topkapı`da bulunan Yeşil Plaza’yı inşa ederek sektöre adım atan Yeşil İnşaat, geliştirdiği projelerde kaliteli, yüksek standartlı, insan yaşamına katkıda bulunabilecek sosyal ve teknik donanıma sahip yapılar inşa etmeye özen gösterir. Yeşil İnşaat bu misyonu, Trump ile yaptığı işbirliği ile lüks konut inşaatlarında uluslar arası standartlara taşımıştır. İnşaat sektöründeki uluslararası deneyimi, doğanın ve teknolojinin sunduğu olanakları bütünleştiren proje anlayışı ile farklı ve renkli bir yaşam merkezi yaratan Yeşil İnşaat; Innovia projesi ile de Beylikdüzü’nde fark yaratıyor. Beylikdüzü’ndeki 375.000 m2 alan üzerinde toplam 5 etaptan oluşmakta olan 14.000 konut, işyerleri, otel ve AVM’yi kapsayan Innovia Projesi Beylikdüzü bölgesinin kalkınmasında da sosyal ve ekonomik açıdan önemli bir rol oynamaktadır.

Bahçeşehir Kolejleri Anaokulları hakkında

Bahçeşehir Kolejleri Anaokulları’nda 3-6 yaş grubu öğrenciler, tam gün, yarım gün ve oyun gruplarında öğrenim görürler.Çocuklar, farklı öğrenme ortamlarında yaparak ve yaşayarak öğrenirler.Eğlenceli Yoğun İngilizce Programı ile öğrenciler, İngilizceyi bir yabancı ve bir Türk öğretmen eşliğinde öğrenirken, 5-6 yaş Tam Gün İngilizce Sınıflarında ise öğrenciler, İngilizceyi lisanslı yabancı anaokulu öğretmeni ile doğal ingilizce konuşma ortamlarında öğrenme fırsatı elde ederler.Türkiye’de ilk kez Bahçeşehir Kolejleri Anaokulları’nda uygulanan Sportif Beceri ve Koordinasyon Eğitimi ile çocuklara oyun ortamında eğlenerek kuvvet, denge, sürat, esneklik, sportif beceri ve koordinasyon çalışmaları yaptırılır ve çocukların en doğru sportif branşlara yönlendirilmesinde ailelere danışmanlık yapılır.Bilimsel aktivitelerde GEMS Etkinlikleri ve Math Their Way Metodu kullanılarak çocukların buluş yapma,sorgulama ve sonuç çıkarma becerilerinin gelişimi sağlanır. Bilgisayar, satranç, yaratıcı sanat etkinlikleri, plastik sanatlar, bale, jimnastik ve halk oyunları diğer branş dersleri arasında yer alır. 


Geri Dön