25 / 04 / 2024

Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi!

Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.



Bahçeşehir  Vadişehir  projesinde dairelerin alanları 127 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yer alan proje 550 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Bahçeşehir Vadişehir projesi şehir hastanesi,metro, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın bir bölgede yer alıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor.


Bahçeşehir Vadişehir projesi Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası gibi sosyal seçenekler bulunuyor. 


Bahçeşehir Vadişehir projesi toplam 650 adet daire ve 60 ticari ünite bulunuyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.


Bahçeşehir Vadişehir fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor. Satışları başlayan projede daire teslimleri 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.


Bahçeşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 444 80 66

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön