29 / 03 / 2024

Bahçeşehir Vaditepe projesi teslimleri 2015 yılında!

Bahçeşehir Vaditepe projesi teslimleri 2015 yılında!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği 4 bin konutluk dev projesi Vaditepe Bahçeşehir'de fiyatlar 302 bin 125 TL'den başlıyor. İnşaatın devam ettiği Vaditepe projesinin örnek dairesi de ziyarete açıldı.



Bugüne kadar 70 bini aşkın nitelikli konut hayata geçiren KİPTAŞ'ın en yeni projesi Vaditepe Bahçeşehir'de inşaat devam ederken, kalan son dairelerde de 302 bin 125 TL'den başlayan fiyatlarla satışlar da sürüyor. Geçen yıl ekim ayında satışa sunulan projedeki daireler oturum amaçlı alım yapan tüketicilerin ilgisini çekerken, yerli ve yabancı yatırımcıların da yoğun talebiyle karşılaşıyor. 

Vaditepe Bahçeşehir'de teslimlerin ise 2015"in Eylül ayında gerçekleştiri 1 mesi planlanıyor. 


KLASİK MAHALLE YAŞANTISI 


Az katlı ve yüksek katlı blokların yer aldığı projede, klasik mahalle yaşantısını yansıtan ve modern şehir hayatını taşıyan sokaklar bulunuyor. Son 15 yıl içinde planlı bir şekilde uydu kent olarak gelişen Bahçeşehir'de yer alan Vaditepe'de, 2+1'den 5+2'ye kadar çeşitli daire seçenekleri yer alıyor. 


48 AY 0 FAİZ İMKANI SUNUYOR 


Fiyatların 302.125 TL'den başladığı Vaditepe Bahçeşehir'de 48 aya kadar vade farksız ödeme imkânı sunuluyor. Ayrıca projeden daire sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat, 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla, uygun faiz oranlarıyla konut kredisi kullanabiliyor. 


ÖRNEK DAİRE ZİYARETE AÇILDI


Vaditepe Bahçeşehir, sosyal donatıları, geniş peyzaj alanları, proje çevresindeki kamu alanları ve kolay ulaşım imkanlarıyla daha çok çocuklu ailelerin tercih ettiği bir proje olarak dikkat çekiyor. Örnek dairenin de ziyarete açıldığı projede teslimden önce gidip satın alacağınız dairenin bir örneğini görmek mümkün. 


Bahçeşehir Göleti hemen önünde PROJEDE 25 bin metrekarelik ticari alanın yanı sıra; Vaditepe Bahçeşehir'de; kapalı yüzme havuzu, fitnesscenter, sauna, Türk Hamamı, açık spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun parkları, geniş yeşil alanları gibi bütün sosyal donatılanyla şehrin içinde doğanın içinde yeşil bir yaşam sunuyor. 284 dönüm arsa üzerinde yükselen Vaditepe. geniş peyzaj alanları, yürüyüş yollarıyla öne çıkarken, projenin önünde de Bahçeşehir Göleti konumlanıyor. 


TEM'e 1 kilometre TEM Otoyolu'ııa 1 km mesafede konumlandırılan Vaditepe Bahçeşehir, inşası devam eden, Avrupa'nın en büyük havalimanı kabul edilen 3. Havalimanı'ııa yakınlığıyla da öıı plana çıkıyor. Ayrıca proje, güzergahı netleşen Kanal İstanbul projesine de komşu bir noktada konumlanıyor. 


Güneş


Geri Dön