29 / 03 / 2024

Bahçeşehir'de en çok okul, hastane ve kreş talep ediliyor!

Bahçeşehir'de en çok okul, hastane ve kreş talep ediliyor!

Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, inşaat faaliyetlerinin arttığı bölgelerde yatırım olanaklarının da arttığını söyledi.




Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, inşaat faaliyetlerinin arttığı bölgelerde yatırım olanaklarının da arttığını söyledi. Dağ, "İstanbul'da artan nüfus ve jeolojik açıdan deprem riskinin düşüklüğü Bahçekent bölgesindeki inşaat faaliyetlerini artırıyor. İstanbul'un merkezi lokasyonlarına göre, Bahçeşehir'de büyük projeler geliştirmeye yönelik arsa stoğunun fazla olması da önemli bir unsur. Yaptığımız pazar analizine göre de bölgede en fazla talep edilenler arasında okul, hastane, kreş ve çocuk yuvasının yer aldığını gördük" dedi. 


Dağ, "Özellikle beyaz yakalı bayanlar bölgenin gelişimini göz önünde bulundurarak çocuk yuvası için yer bakıyor. Ulaşım imkanlarının gelişmesiyle birlikte Bahçekent bölgesinde toplu ulaşımın artırılması ve kentsel dönüşüm süreçlerinin bu bölgelerde işliyor hale gelmesi Bahçeşehir bölgesini daha tercih edilir duruma getirdi" diye konuştu. 



Yeni Şafak


Geri Dön