28 / 03 / 2024

Bahçetepe İstanbul'da ön satışlar Cumartesi başlıyor!

 Bahçetepe İstanbul'da ön satışlar Cumartesi başlıyor!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Başakşehir'de hayata geçirilen Bahçe Tepe İstanbul projesinde ön satışlar 22 Eylül Cumartesi günü projenin maketinin de bulunacağı Kayaşehir'deki satış ofisinde başlıyor...



Toplam 1.476 adet konutla hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  projesinde ön satışlar 22 Eylül Cumartesi günü projenin Kayaşehir'deki satış ofisinde başlıyor. Makro ve Akyapı ortak girişimiyle Başakşehir'de hayata geçirilmiş olan proje kapsamında yer alan konutların büyüklükleri 60 metrekare ilâ 242 metrekare arasında değişiyor.


 Bahçetepe İstanbul da ön satışlar Cumartesi başlıyor!


1+1'den 5+1'e kadar farklı konut alternatiflerinin mevcut olduğu İstanbul Bahçetepe projesinde satışların yapılacağı satış ofisinde maket de bulunacak. Kampanyalı satışların yarın başlamasının beklendiği projede  Aile Bağları ve Bahçetepe Kuleler adlı iki bölüm bulunuyor.


 Bahçetepe İstanbul da ön satışlar Cumartesi başlıyor!



67 adet ticarî ünitenin de bulunduğu Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde konutların metrekaresi 1.900 liradan başlıyor ve 2 bin 100 liraya yükseliyor. 16 blokla hayata geçirilen Bahçe Tepe İstanbul'un güneyinde Bağcılar, Küçükçekmece, Avcılar; doğusunda Esenler; kuzeydoğusunda Sultangazi ve kuzeyinde ise Arnavutköy bulunuyor.


0212 444 67 59 

0212 659 62 22 


www.makroinsaat.com.tr


www.bahcetepeistanbul.com


Yağmur Başak KARA



projeye sor



Geri Dön