28 / 03 / 2024

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

Bakırköy Sahilyolu Avrasya Tüneli ile uyumlu hale gelecek!

İBB, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak, 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı yarın başlayacak.




İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için Yol Düzenlemesi yapacak.


·  6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan Yol Düzenleme Çalışmasının 1. Etabı: 10 Şubat 2016-Çarşamba günü (yarın) başlayacak.


·  Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan Birinci Etabın 9 Nisan 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor.


·  Birinci Etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yol trafiğe kapatılacak ve bu yöndeki trafik akışı mevcut Tercihli (Transit) Yola aktarılacaktır.


·  Çalışmalar sırasında tüm sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekmektedir.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar trafik akışını etkilemeden tamamlanacaktır.



İBB


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) sahil yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol düzenlemesi yapacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünün yapacağı çalışmalar trafik akışını etkilemeden tamamlanacak. 6 etap olarak gerçekleştirilecek olan yol düzenleme çalışmasının 1. etabı 10 Şubat Çarşamba günü (yarın) başlayacak. Sahil yolunda, ortadaki "transit yol" kaldırılarak trafik akışı her iki yönde 3'er şeritli hale gelerek akışkan bir trafik sağlanacak, yol standardı ve konforu da yükseltilecek.


Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan 1. etabın 9 Nisan 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 1. etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yol trafiğe kapatılacak ve bu yöndeki trafik akışı mevcut tercihli (transit) yola aktarılacak. Çalışmalar sırasında tüm sürücülerin çalışma yapılan bölgede trafik işaretlerine ve hız limitlerine uymaları gerekiyor.


Sabah


Bu haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Bakırköy-Yenikapı arasındaki sahil yolunda yol standartının yükselmesi için, Bakırköy-Zeytinburnu sahil yolunun ise Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol düzenlemesi yapılacak.


Bakırköy-Yenikapı arasındaki sahil yolu, ortadaki transit yol kaldırılarak 3x2 (3+3) şeritli hale getirilerek akışkan bir trafik sağlanırken, yol standardı ve konforu da yükseltilecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) Sahil Yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol düzenlemesi yapacak. 6 Etap olarak gerçekleştirilecek olan yol düzenleme çalışmasının 1. etabı, yarın başlayacak.


Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan 1. etabın 9 Nisan 2016 tarihinde tamamlanması planlanıyor. 1. etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yolun trafiğe kapatılacağı ve bu yöndeki trafik akışının mevcut tercihli yola (Transit) aktarılacağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yapacağı çalışmaların trafik akışını etkilemeden tamamlanacağı belirtildi.


Dünya




Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı...


Bakırköy sahil yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale geleceğini açıkladı. Belediye yetkilileri, ortadaki transit yolun kaldırılacağını ifade etti.


Bakırköy sahil yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale geleceğini açıkladı. Belediye yetkilileri, ortadaki transit yolun kaldırılacağını ifade etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre halen 2x3 (2+2+2) olan sahil yolu, ortadaki transit yol kaldırılarak 3x2 (3+3) şeritli hale gelerek akışkan bir trafik sağlanırken, yol standardı ve konforu da yükseltilecek. Bakırköy-Zeytinburnu (Kennedy Caddesi) sahil yolunun Avrasya Tüneli ile uyumlu hale getirilmesi için yol düzenlemesi yapacak. 6 etap olarak gerçekleştirilecek çalışmanın 1. etabı 10 Şubat Çarşamba günü başlayacak. Bakırköy-Sirkeci yönünde Bakırköy-Çırpıcı Deresi arasında yapılacak olan ilk etabın 9 Nisan’da tamamlanması planlanıyor. Birinci etap çalışmada Bakırköy-Sirkeci yönünde akan iki şeritli yol trafiğe kapatılacak ve bu yöndeki trafik akışı mevcut tercihli (Transit) yola aktarılacak.




Milli Gazete


Geri Dön