19 / 04 / 2024

Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Firma: Semerkand Yapı

Proje: Semerkand Line Bakırköy

Semerkand Line Bakırköy projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılıyor. Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?



"Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?" sorusundan önce projeden bahsedelim. 214 tane daireden meydana gelen proje  Semerkand Yapı  imzası ile Zuhratbaba'da yükseliyor. 


Semerkand Line Evleri'ndeki dairelerin tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Dairelerin 455 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı  Semerkand Line Bakırköy  projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 800 TL ile 8 bin 700 TL arasında değişiyor. 


8 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen Semerkand Line Bakırköy projesinde vale hizmeti ve fitness center, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, kuru temizleme, çocuk oyun alanları, spa, kapalı otopark bulunuyor. 


Bakırköy Semerkand Line daire teslimleri ne zaman?

Bakırköy Semerkand Line teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 


Semerkand Line Bakırköy Evleri nerede?

Adres: Zuhratbaba Mah. Zuhratbaba Cad. NO:23 - 27


Semerkand Line iletişim 

Telefon: 0212 561 11 21

Web: http://semerkandlinebakirkoy.com/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön