29 / 03 / 2024

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!

Firma: Balance Gayrimenkul

Proje: Balance Güneşli

Balance Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği Balance Güneşli projesi 17 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 83 bin metrekare inşaat alanına sahip projede toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.



Balance Güneşli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Balance Gayrimenkul'ün 300 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Basın Eskpres Yolu'nun tek A Plus Ofis projesi Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor. İnşaat sektörünün hızla geliştiği bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

 

Balance Güneşli, 17 dönüm arazi üzerinde toplam 83 bin metrekare inşaat alanına sahip. Yatay ve dikey olmak üzere iki farklı mimarinin kullanıldığı projede, toplam 311 bağımsız bölüm yer alıyor.

 

 Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!


Zengin sosyal donatılar, her ihtiyaca cevap verebilen ofisler


Plaza Ofis, Cadde Ofis, Loft Ofis, Stüdyo Ofisler olmak üzere her ölçekteki şirketin ofis ihtiyacına yönelik alanların yaratıldığı Balance Güneşli'de şirketlere teknik ve sosyal açıdan ayrıcalıklı hizmetler sunuluyor. Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için katlarda günlük ve saatlik rezerve edilebilen toplantı odaları yer alıyor. Yaklaşık 700m2 lik sosyal tesisleri, fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları, cep sineması gibi bir çok aktivite olanağı mevcut.

 

 Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!


Projede, sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturarak bir ''Yaşam Sokağı'' oluşturuldu.  Araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçelerinin yanı sıra; günün yorgunluğunu atmak, lezzetli molalar vermek için restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları yer alıyor.



Teknolojik ve teknik donanımlarla farklılaşan proje


Güneş ışığını kesintisiz olarak içeri alan boydan boya camlar ve yüksek tavanlı çalışma ortamında çalışanların doğal havadan yararlanabilmesi için manuel ve motorlu olmak üzere kanatlı cam sistemi kullanılıyor. Projenin cephe sistemlerinde içeride konforlu çalışma olanağı sağlayan iklimlendirme sistemleri bulunuyor. Farklı alanları farklı ısılarda eş zamanlı ısıtma ve soğutma olanağı ile enerji tasarrufunun da saplandığı projede, her türlü elektrik kesintisine karşın yüzde 100 yedekli jeneratör desteği de veriliyor.


Aynı zamanda ofislerde hızlı internet ve data tesisatı alt yapısının yanı sıra tüm genel mahallerde seslendirme ve acil anons için hoparlörler mevcut.


 Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!


İstanbul'un yükselen gayrimenkul bölgesi: Basın Ekspres Yolu


Projenin yer aldığı Basın Ekspres Yolu niteliklı konut, ofis ve kamu yatırımları ile sürekli gelişiyor ve değer kazanıyor. Bölgenin E -5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan çok özel bir konumu var. Çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanına bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere çok yakın. Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde olan ve önemli ulaşım yatırımları ile çevrelenen bölgenin stratejik önemi sürekli artıyor.


 Balance Güneşli zengin sosyal olanaklarıyla her ihtiyaca cevap veriyor!


Projede metrekare fiyatları 6 bin 670 TL ile 8 bin 456 TL (KDV hariç fiyatlar) arasında değişiyor. Projede ofis fiyatları 371.000 TL' den başlıyor.


Telefon: 0212 447 47 07

Web: balancegunesli.com.tr


projeye sor



Geri Dön