25 / 04 / 2024

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.



Balıkesir'de Karesi Belediyesi'nin, Spor Toto Teşkilatı ile birlikte yapacağı spor kompleksinin temeli, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın'ın katılımıyla atıldı. 1. Sakarya Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi'ndeki spor kompleksinin temel atma törenine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı ve Kasım Bostan ve Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir de katıldı. Açılış konuşmasını yapan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Bugün temelini attığımız spor kompleksi, millet-devlet işbirliği içerisinde başlamış bir yatırım. 1. Sakarya ve Kuvay-i Milliye mahallelerimizin kesiştiği noktaya yapacağımız kompleks, gençlerimizin sosyal hayatını düzenleyecek ve mahalle sakinleri için bir yaşam alanı olacak" dedi.


'BALIKESİR MOTİVE ETTİ'

Bakanlık ve Spor Toto Teşkilatı olarak Balıkesir'deki organizasyonun kendilerini motive ettiğini kaydeden Boynukalın ise, Balıkesir'deki yatırımlar için gaza basacaklarını söyledi. Balıkesir'de bambaşka bir vizyon olduğunu dile getiren Boynukalın, "Büyükşehir Başkanımız Ahmet Edip Uğur ve Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın vizyonları birleşince ortaya daha güzel ve büyük projelerin çıkacağına inanıyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından hep birlikte butona basıldı ve temele ilk harç döküldü. 2 milyon 800 bin liraya mal olan komplekste, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.


Yeni Asır


Geri Dön