27 / 04 / 2024

Ballıkaya Konakları Bodrum'da 700 bin TL'ye! Hemen teslim!

Ballıkaya Konakları Bodrum'da 700 bin TL'ye! Hemen teslim!

Hemen teslim edilen Ballıkaya Konakları Bodrum'da fiyatlar 700 bin TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar 4  oda, 3 banyo, 1 çamaşır odası, 1 salon mutfak, teras ve balkondan oluşuyor



Ballıkaya Konakları Bodrum'da son 3 tripleksin satışı devam ediyor. RK İnşaat tarafından hayata geçirilen Ballıkaya Konakları, 4 bin metrekare alan üzerinde 12 tripleks villadan meydana geliyor. Alanları 280 metrekare olan tripleksler; 4   oda, 3 banyo, 1 çamaşır odası, 1 salon mutfak, teras ve balkondan oluşuyor.

Yaz kış oturmaya müsait olan Ballıkaya Konakları'nın her birinde klima, şömine, hazır kalorifer sistemi, ısıtma ve soğutma için A sınıfı cihazlar, kullanım suyu ısıtmasında son marka ürünler ve otopark yer alıyor.

300'er metrekare bahçeye sahip olan konutlarda istenildiği taktirde bu alanlara havuz yapılabiliyor. Deniz ve kale manzaralı Ballıkaya Konakları'nda yaşam başladı. Projede fiyatlar 700 bin TL olarak sabitlendi.

Ballıkaya Konakları hakkında projenin sitesinde yer alan bilgiler şöyle;

Bodrum ´un kışın bile enerjisi yüksek nadir yerlerinden birinde bulunan Ballıkaya Konakları; Bodrum Limanı, Kos Adası, Kara Ada ve Bodrum Kalesi manzarasına tam olarak hakim olması, komşularının kalitesi, denize ve gidilebilecek tüm mekanlara yakınlığı ile Bodrum"un en önemli noktasında bulunmaktadır.

LOKASYON

Bodrum Gold Center ve Mudo Concept"in   arkasında Bosis kavşağında bulunan Ballıkaya Konakları; Bodrum Limanı, Kos Adası, Kara Ada ve Bodrum Kalesi manzarasına tam olarak hakim olması, komşuların kalitesi, merkeze yürüyerek 2 dakika mesafede bulunması, denize ve gidilebilecek tüm mekanlara yakınlığı ile Bodrum"un en önemli noktasında bulunmaktadır. Ballıkaya Konakları"nda değerli komşularınız yaz-kış yaşamaya başlamıştır.  

VİLLA ÖZELLİKLERİ    

Ballıkaya Konakları ´ndan her biri 4 oda, 1 çamaşır odası, 2 banyo,1 wc, 2 salon ve mutfak, geniş balkonlar ve teraslardan oluşmaktadır. Müstakil villalarımızın her birinin 300 m2 çim bahçesi ve bahçesinde bir kaç tane deposu ve ayrıca kazan dairesi bulunmaktadır. Net kapalı alan 200m2, balkon ve teraslarla beraber 300m 2 dır. Her villanın 2 kademeli toplam da 300m2 bahçesi ve kendine ait otoparkı bulunmaktadır. Evler de ahşap renkli sineklikli PVC, şömine, AEG kalorifer sistemi, Ferroli termosifon sistemi, her katta A sınıfı klima, parke, mutfak ve banyo mobilyaları bulunmaktadır. Ayrıca damlama ve pop up fıskiye sulama sistemi hazır ekili yöresel ağaçların bulunduğu bahçe vardır. Evler 365 gün yaşamanız için planlanmıştır. Aidat yoktur. Krediye uygun ve hemen taşınmaya hazırdır.

 

www.rkinsaat.com.tr
0 532 400 87 30
0 252 316 36 05


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön