27 / 04 / 2024

Ballmer, Clippers için 'The Forum'u satın almak istiyor! 

Ballmer, Clippers için 'The Forum'u satın almak istiyor! 

LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer, Inglewood'da bulunan The Forum'u, MSG şirketinden almak istiyor. Ballmer ve Clippers, söz konusu bölgede bir stadyum inşa etmeyi planlıyor... 



LA Clippers'ın sahibi Steve Ballmer'ın, Kaliforniya'nın Inglewood ilçesinde yer alan The Forum'u, Madison Square Group'tan satın almak için ileri görüşmelerde olduğu belirtildi. 

Sporx'te yer alan habere göre, Ballmer ve Clippers'ın, söz konusu bölgede bir stadyum yapmak istediği belirtilmişti. 

Ekip, konuya ilişkin şöyle bir açıklama yapmıştı: 

"Clippers, Inglewood'da son teknoloji ürünü, 18 bin kişilik bir basketbol arenası ve eğlence kompleksi inşa etme planlarını sürdürmeye devam ediyor ve şu anda kapsamlı Çevresel Etki Değerlendirme Raporunu başarıyla tamamlamak için şehirle birlikte çalışıyor. Yeni meydanımızla ilgili olarak, Madison Square Garden şirketi ile fikir ayrılıklarımızı çözmek için mümkün olan her yolu inceliyoruz."

MSG, Ballmer ve Clippers ile uzun bir yasal savaşta bulunuyor ve Inglewood'un Clippers'ın yakınlarında yeni bir stadyum yapmasına yardımcı olarak Forum'a olan rekabeti teşvik etmeyi kabul etmediğini ileri sürüyor. 

MSG şirketinin, Inglewood'da yeni bir stadyum yapmayı planlayan Clippers'a karşı üç aktif davası bulunuyor.

Kaynaklar ise, Forum'un satışının ilgili tüm taraflar için en az direniş yolu olduğunu ve satışın yakında gerçekleşeceğini ileri sürüyor. 


Geri Dön