17 / 04 / 2024

Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!


Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 850 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 


Bandırma Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi iş konusu; 1- GAYRİMENKUL VE İNŞAAT  Şirketin  konusu  ile  ilgili  her türlü   gayri menkulleri, menkul mallar, şirket  konusu ile ilgili motorlu  kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin  alınması satılması,  kiraya verilmesi, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması Her türlü inşaat taahhüt işleri konut, işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına   arazi  ve   arsalar  almak bunlar  üzerinde  veya başkalarna ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek  Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 2- GIDA  Her  türlü  gıda   maddelerini   almak,satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler  kurmak işletmek,kiralamak, kiraya vermek.




Geri Dön