25 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul'a komşu!

Hasanoğlu İnşaat’ın hayata geçirdiği Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul'a komşu oluyor. Proje Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alıyor.



Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridorunda hayata geçirilecek Kanal İstanbul Projesi’ne sadece 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 

 

150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Banu Evleri Ispartakule 2 projesi Kanal İstanbul, Üçüncü Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere yakınlığıyla ön plana çıkıyor.

 

Projenin lokasyonu hakkında konuşan Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Ulaştırma Bakanımız Ahmet Arslan'ın belirttiği üzere 45 kilometrelik Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridoru Kanal İstanbul projesinin yolu olarak tespit edildi. BANU EVLERİ Ispartakule 2 projemiz de bu lokasyona 10 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Projemiz ayrıca Üçüncü Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelere de oldukça yakın bir konumda. Projemizi hayata geçirmeden, fizibilite çalışmaları yaptığımız sırada bu lokasyonun gelecek vaat ettiğini biliyorduk. Mega projelerin kesişim noktasında konumlandığının bilincinde olarak projemizi hayata geçirdik” dedi.

 

Banu Evleri Ispartakule 2 Kanal İstanbul a komşu!


Hasanoğlu, “Bu lokasyonda, Banu Evleri markasıyla hayata geçirdiğimiz bütün projelerimiz Kanal İstanbul Projesi’ne yürüyüş mesafesinde konumlanıyor. Büyük bir kısmını tamamladığımız Banu Evleri Ispartakule 2 projemizi 2018 Ağustos’unda bitirmiş olacağız” dedi.

 

Göl manzaralı daireler

Yatırımcısına konfor ve lüksü bir arada sunan Banu Evleri Ispartakule 2 ; 4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan oluşuyor.  Proje kapsamında 120 metrekarelik 2+1 daireler 485 bin TL, 159 metrekarelik 3+1 daireler 595 bin TL, 174 metrekarelik 4+1 daireler ise 655 bin TL’den satışa sunuluyor.

  


Tel: 444 93 13  
Web: http://banuevleri.com.tr 


Geri Dön