25 / 04 / 2024

Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

 Banu Evleri Ispartakule 2'de bahar kampanyası!

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyası başladı. Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyasının kapsamı genişletildi. 



Yeni kampanya kapsamında 48 bin TL ön ödeme yapan herkes 48 ay vade farksız taksit imkanıyla ev sahibi olacak. Hasanoğlu İnşaat Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde bahar kampanyasını başlattı.

Banu Evleri Ispartakule 2 Küçükçekmece-Sazlıdere-Durusu koridorunda hayata geçiriliyor. 
 
Kanal İstanbul’a 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan proje İstanbul’un 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerine yakınlığıyla ön plana çıkıyor. 

aile odaklı olarak tasarlanan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde konfor ve lüks bir arada sunuluyor. Teslimlerin 2018 yılının Ağustos ayında yapılacağı projede inşaatın büyük kısmı tamamlandı. 

 

 Banu Evleri Ispartakule 2 de bahar kampanyası!

 

Yeni kampanya ve projenin son durumu hakkında konuşan Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, “Son dönemde banka kredileri konusunda sıkıntı yaşayan, ev sahibi olmak için bize başvuran müşterilerimize özel ödeme seçenekleri sunarak, banka kredisi kullanmadan konut sahibi olmaları için alternatif ödeme seçenekleri sunuyoruz.  Daha önce başlattığımız ‘48 bin TL peşin, 2018’de taşın’ kampanyamızın yoğun ilgi görmesi üzerine bu kampanyaya ilave olarak 48 ay vade farksız ödeme seçeneğini de ekledik. Bölge fiyatlarını yüzde 20 aşağı çeken, kat bazında net ve brüt metrekare arasındaki farkların çok az olduğu, İstanbul’un 3. Havalimanı, Kanal İstanbul Projesi, Kuzey Marmara Otoyolu gibi mega projelerine yakınlığıyla ön plana çıkan BANU EVLERİ Ispartakule 2 projemizi her zamanki gibi aileyi odak noktaya alacak şekilde tasarladık. Ispartakule’de inşa ettiğimiz projemizin en büyük avantajı, bölgede bulunan diğer projelere göre yüzde 20 daha uygun olması ve yatırımcının banka kredisi kullanmadan firmamız bünyesinde farklı vade seçenekleri ile alım yapabilmesidir” dedi.

Yatırımcısına konfor ve lüksü bir arada sunuyor

Banu Evleri Ispartakule 2 tamamen “aile odaklı” özelliği ve Küçükçekmece Gölü’ne hakim konumuyla ön plana çıkıyor. 4 blok, 220 daire ve 17 ticari alandan oluşan projede 135 metrekarelik 2+1 daireler 545 bin TL, 174 metrekarelik 3+1 daireler 670 bin TL, 189 metrekarelik 4+1 daireler ise 740 bin TL’den satışa sunuluyor.

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde fitness center, Türk hamamı ve sauna, mescit, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar ve peyzaj alanları, basketbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


http://banuevleri.com.tr/
 


Geri Dön