28 / 03 / 2024

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi 23 Şubat 2015 'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih Hocapaşa Mahallesi 'nde, Kerem Anlar Müdürlüğü 'nde kuruldu.



Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 23 Şubat 2015'te, Kerem Anlar Müdürlüğü'nde kuruldu.


Barbera Otelcilik Turizm Taşımacılık Limited Şirketi iş konusu;a.      Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b.      Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.       Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d.      Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. e.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. f.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak g.       Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. h.      Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. ı.      Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. i.        Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. j.      Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak. k.      Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak.



Geri Dön